Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Dongen

  Huurwoningen in Dongen. Ruim aanbod van huurhuizen op Pararius

  U vindt alle huurhuizen in Dongen. Bekijk gratis het complete aanbod van huurwoningen in Dongen. Alle huurwoningen in Dongen zijn te vinden op Pararius!

  Over Dongen
  Dongen ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van Breda en Tilburg. Sinds 1 januari 1997 bestaat de gemeente Dongen uit het grotere Dongen, het landelijk gelegen dorp ’s Gravenmoer en de kleine groene kernen Vaart en Klein-Dongen. In Dongen wonen ongeveer 25.000 inwoners. Er zijn veel verschillende winkels en er is voldoende horeca. Het verenigingsleven is favoriet, hoogtepunt zijn de jaarlijkse Zomerspelen. Bijna 3.000 kinderen doen er aan mee. Het onderwijs biedt mogelijkheden van basisschool tot tweetalig onderwijs aan het VWO. Meer informatie over wonen in Dongen vindt u op de site: Gemeente Dongen.

  Huurappartement in Dongen
  Bent u op zoek naar een huurappartement in Dongen? Dan kan Pararius u verder helpen! Naast appartementen staan er ook huurwoningen op Pararius. Huuraanbod vergelijken, schrijf u dan in, het is gratis!

  Woningen huren in Dongen
  Als u op zoek bent naar huurwoningen en huurhuizen in Dongen, dan kan Pararius u verder helpen! Op Pararius vindt u het grootste huuraanbod in Dongen. U kunt op uw gemak alle huurwoningen bekijken en vergelijken. Pararius heeft een uitgebreid netwerk van makelaars die huurhuizen op de website plaatsen.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Dongen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.