Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Boxtel

  Huurwoningen Boxtel - Meer dan 20 huurhuizen direct beschikbaar

  Huurwoningen in Boxtel vindt u op Pararius. Met behulp van onze zoekmachine heeft u snel uw ideale huurwoning of huurhuis in Boxtel gevonden.

  Over Boxtel
  Boxtel is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Boxtel is gelegen aan rivier de Dommel en ligt in het midden van de stedelijke driehoek Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.
  Boxtel telt iets meer dan 24.000 inwoners. Boxtel werd voor het eerst genoemd rond de 11e eeuw en destijds werd het geschreven als Buxtel of Buchestelle. Boxtel ligt onder andere in de buurt van Vught, Schijndel en Oisterwijk. Meer informatie over wonen en huren in Boxtel vindt u op deze website: Gemeente Boxtel.

  Boxtel appartementen huren
  Ook als u op zoek bent naar een huur appartement in Boxtel zit u goed bij Pararius. Pararius heeft een groot netwerk van makelaars die allerlei huurappartementen aanbieden op de website. Huur dus snel een appartement in Boxtel via Pararius!

  Huurhuizen in Boxtel
  Pararius is de grootste huurwoning website van Nederland. Bekijk gratis het aanbod aan huurwoningen en huurhuizen in Boxtel op de website. Op Pararius vindt u zeker uw ideale huurhuis in Boxtel.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Boxtel

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.