Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  25

  Huurwoningen Helmond

  Huurwoningen Helmond: ruim aanbod van huurhuizen op Pararius!

  Ben je op zoek naar een huurwoning in Helmond? Dan ben je bij Pararius aan het juiste adres. Op Pararius vind je een ruim aanbod aan huurwoningen in Helmond. Je zoekt gratis, snel en gemakkelijk in het meest complete aanbod van Nederland. Start vandaag nog met zoeken naar je nieuwe huurwoning in Helmond.

  Wonen in Helmond
  Helmond is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. De oude vestingstad heeft een historisch karakter. Zo is het veertiende eeuws kasteel dat onderdeel van de vesting was nog steeds aanwezig in de stad. Ook zijn in de binnenstad nog veel historische panden te vinden.

  Helmond stond in het verleden vooral bekend om de metaal- en textielindustrie, wat voor veel werkgelegenheid zorgde. Tegenwoordig is Helmond nog steeds een populaire stad onder bedrijven: er zijn er meer dan 8.000 gevestigd. Dit zorgt voor meer dan 40.000 arbeidsplaatsen, wat Helmond direct een populaire stad maakt om een woning te huren. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een huurwoning in Helmond.

  Huurwoningen in Helmond
  Wie op zoek is naar huurwoningen in Helmond heeft ruime keuze op Pararius. Verhuurmakelaars plaatsen hun aanbod aan huurwoningen in Helmond namelijk op onze website, waardoor jij kunt zoeken in één handig overzicht.

  Ongeveer de helft van alle 40.000 woningen in Helmond is een huurwoning. Het grootste deel van deze huurwoningen is in handen van woningcorporaties, slechts 10 procent valt in de vrije huursector. De vraag naar huurwoningen in Helmond in de vrije sector is de afgelopen jaren toegenomen, wat is terug te zien in de huurprijzen. Gemiddeld betalen huurders in de vrije sector €11,00 per vierkante meter per maand voor een huurwoning in Helmond (Q4 2020). De prijs van huurwoningen in Helmond ligt gemiddeld een stuk lager dan de gemiddelde prijs van huurwoningen in Nederland.

  Een huis huren in Helmond
  Helmond is onderverdeeld in 12 wijken met elk hun eigen unieke eigenschappen. Vooral in Helmond-Oost zijn veel huurwoningen te vinden, bijvoorbeeld in de buurt Beisterveld. In het centrum van Helmond en de wijken in Helmond-West (bijvoorbeeld de Oranjebuurt) zijn voornamelijk historische huurwoningen te vinden.

  Op Pararius vind je het grootste aanbod aan huurwoningen in Helmond. Met behulp van onze handige filters zoek jij alleen tussen huurwoningen in Helmond die aan jouw woonwensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, appartement, kamer of studio: op Pararius vind je het allemaal! We maken jouw zoektocht naar een huurwoning makkelijker. Start vandaag nog met zoeken en vind gratis en snel jouw nieuwe huurwoning in Helmond.

  Woning verhuren in Helmond
  Wil je van jouw woning een huurwoning maken? Pararius brengt je gratis in contact met de beste verhuurexperts in Helmond. Zij kunnen jouw huurwoning aanbieden op Pararius en je helpen bij het vinden van een geschikte huurder.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Helmond

  De afgelopen 5 dagen zijn er 3 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.