Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  7

  Huurwoningen Bergen op Zoom

  Huurwoningen in Bergen op Zoom, groot aanbod huizen te huur

  Ben je op zoek naar een huurwoning in Bergen op Zoom? Op Pararius vind je een compleet overzicht van huurwoningen, appartementen, kamers en studio's in Bergen op Zoom. Zoek in het aanbod, reageer gratis op huurwoningen die aan je wensen voldoen en vind een huurwoning die bij je past!

  Huren in Bergen op Zoom
  Bergen op Zoom is een gemeente en stad in de provincie Noord-Brabant. In het Brabants wordt de stad ook wel Bérrege genoemd. De naam van de stad wordt in schriftelijke taal soms afgekort tot BoZ. Bergen op Zoom staat voor heerlijk shoppen, cultuur proeven en culinair eten in een historische omgeving. Rondom Bergen op Zoom ligt een zeer natuurrijke omgeving. Hier kan men kilometers lang rustig fietsen of wandelen. Overigens is Bergen op Zoom goed bereikbaar vanuit Roosendaal en Breda. Al deze eigenschappen maken Bergen op Zoom een populaire woonlocatie. Veel mensen zijn dat ook op zoek naar een huurwoning in Bergen op Zoom.

  Wonen in Bergen op Zoom
  Op 1 januari 2020 telde Bergen op Zoom 67.489 inwoners, verdeeld over 30.447 huishoudens. Deze inwoners worden ook wel Bergenaren genoemd. De verdeling tussen het aantal mannen en het vrouwen is hier ongeveer gelijk. De leeftijdscategorie 45 tot 65 jaar vormt de grootste leeftijdsgroep in de stad, gevolgd door de leeftijdscategorie 25 tot 45 jaar. De leeftijdscategorie 15 tot 25 jaar vormt de kleinste leeftijdsgroep in Bergen op Zoom.

  De stad is verdeeld in 6 wijken, namelijk: Lepelstraat, Halsteren, Bergen op Zoom Noord, Bergen op Zoom Oost, Bergen op Zoom Oude Stad en Bergen op Zoom West. In de wijk Bergen op Zoom Oost wonen de meeste Bergenaren, gevolgd door Bergen op Zoom Oude Stad en daarna de wijk Halsteren. De 6 wijken in Bergen op Zoom zijn onderverdeeld in verschillende buurten. In de buurten Centrum, Havenkwartier, Vestinggronden en Gageldonk zijn veel huurwoningen te vinden.

  Huurwoningen in Bergen op Zoom
  Hoewel de vraag naar huurwoningen in Bergen op Zoom de afgelopen jaren sterk is toegenomen, is een huurwoning in de stad relatief betaalbaar. Nieuwe huurders in de vrije sector betaalden in het vierde kwartaal van 2020 gemiddeld €12,21 per vierkante meter per maand voor een huurwoning in Bergen op Zoom. Dat ligt een stuk lager dan de gemiddelde prijs van huurwoningen in de rest van Nederland. Ben je dus op zoek naar relatief betaalbare huurwoning in een stad met vele voorzieningen, een uitstekende bereikbaarheid en gunstige ligging? Dan is Bergen op Zoom misschien iets voor jou!

  Vind jouw huurwoning in Bergen op Zoom op Pararius
  Op Pararius vind je een breed aanbod aan huurwoningen in Bergen op Zoom. Met behulp van onze handige filters zoek je alleen tussen huurwoningen in Bergen op Zoom die aan jouw wensen voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op woningtypen, zoals appartementen, kamers of studio's. Op die manier maak je je zoektocht naar een huurwoning in Bergen op Zoom nog makkelijker.

  Woning verhuren in Bergen op Zoom
  Wil je van jouw woning een huurwoning maken? Pararius brengt je gratis in contact met de beste verhuurexperts in Bergen op Zoom. Zij kunnen jouw huurwoning aanbieden op Pararius en je helpen bij het vinden van een geschikte huurder.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Bergen op Zoom

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.