Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  24

  Huurwoningen Roosendaal

  Vind jouw huurwoning in Roosendaal!

  Roosendaal is middelgrote stad in de provincie Noord-Brabant. Roosendaal is de tweede stad van de regio, na Breda. Ondanks dat Roosendaal nog niet echt op de kaart staat als populaire woonstad, is het een stad met enorm veel potentie. Dat komt met name door de grootte en de ligging van de stad. De stad ligt centraal tussen Antwerpen, Rotterdam en Zeeland. Die ligging trekt veel bedrijven aan, die op hun beurt weer zorgen voor werkgelegenheid. Bovendien wordt Brabant steeds vaker aangemerkt als alternatief voor de steeds drukker wordende Randstad. Dat maakt Roosendaal een aantrekkelijke stad om een woning te huren. Vooral voor mensen die op zoek zijn naar een woning in een levendige, maar rustige stad, heeft Roosendaal een hoop te bieden.

  Huurwoning in diverse wijken in Roosendaal
  Ben je op zoek naar een huurwoning in Roosendaal, dan heb je keuze uit negen wijken: Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg en de Industriegebieden. Iedere wijk heeft eigen kenmerken. Zo wordt het centrum van Roosendaal gekenmerkt door de gezellige en levendige binnenstad met horeca en winkels. Voor wie op zoek is naar een huurwoning in een echte volksbuurt, is Kalsdonk meer geschikt. Deze buurt kenmerkt zich door de vele arbeiderswoningen. Ook de wijken Stationsbuurt, Josephbuurt en Weihoek zijn bekend.

  Waarom wonen in Roosendaal?
  Ondanks dat Roosendaal een relatief kleine stad is, heeft de stad een hoop te bieden. De stad heeft een karakteristieke, levendige binnenstad waar je als liefhebber van cultuur en gezelligheid je hart kunt ophalen. Naast de gezellige terrasjes is er theater De Kring en Bioscoop City waar je een avondje uit kunt. Voor wie meer houdt van natuur en het buitenleven, kan terecht in een van de diverse parken in Roosendaal of natuurgebieden in het West-Brabantse landschap vlak buiten de stad.

  Een huurwoning vinden in Roosendaal
  Omdat Roosendaal een relatief onbekende stad is voor buitenstaanders, zijn de huurwoningen relatief goedkoop. Van de totale woningvoorraad van Roosendaal (35.363 woningen) bestaat 28 procent uit sociale huurwoningen. Ruim 10 procent zijn huurwoningen in de vrije sector. De overige 62 procent bestaat uit koopwoningen. Door die verdeling zijn huurwoningen in Roosendaal relatief betaalbaar.

  Vind je huurwoning via Pararius
  Ben je op zoek naar een huurwoning in Roosendaal, dan ben je bij Pararius aan het juiste adres. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben we alle huurwoningen die in Roosendaal beschikbaar zijn in een handig overzicht geplaatst. Door de zoekfilters te gebruiken, zie je gemakkelijk welke woningen te huur staan die aan jouw wensen voldoen. Filter bijvoorbeeld op appartement of eengezinswoning.

  Jouw woning te huur aanbieden?
  Heb je een woning in Roosendaal die je graag zou willen verhuren? Ook daar kan Pararius bij helpen. Ga naar woning verhuren, vul je gegevens in en een van de beste makelaars van Roosendaal neemt vrijblijvend contact met je op.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Roosendaal

  De afgelopen 5 dagen zijn er 4 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.