Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

6

Huurwoningen Zeewolde

Huurwoningen in Zeewolde, bekijk alle huurhuizen op Pararius!

Bent u op zoek naar een huurwoning in Zeewolde? Via Pararius zijn huurhuizen in Zeewolde makkelijk te vinden.

Over Zeewolde

Zeewolde is een van de zes gemeenten in de Nederlandse provincie Flevoland. Zeewolde werd in 1984 een zelfstandige gemeente en ligt in het zuidelijkste puntje van Flevoland in de buurt van Almere. Voordat de polder drooggelegd werd bestond het gebied al veel langer. In Flevoland hebben eeuwen geleden mensen gewoond waarvan gebruiksvoorwerpen zijn gevonden. Enkele namen van dorpen en steden zoals we die nu kennen komen uit deze tijd. De polder bestaat sinds 1968. In 1983 begon men met de bouw van Zeewolde en in 1984 vestigden de eerste Zeewoldenaren zich. Het was de bedoeling dat de gemeente Zeewolde klein zou blijven met 5.000 inwoners, inmiddels is dit getal flink gestegen naar bijna 21.000 inwoners. Zeewolde heeft nog steeds een ruime opzet en een dorps karakter. Zeewolde werd voor het eerst genoemd in het jaar 790 als ”Seawald”. Het oorspronkelijke dorp Seawald verdronk in de Zuiderzee. Toen de Zuiderzee drooggelegd werd was men van plan het dorp, dat Zeewolde zou gaan heten, te bouwen tussen Lelystad en Dronten in het noorden van Flevoland. De eerste bewoners van Zeewolde waren vooral akkerbouwers en veehouders. Meer informatie over wonen in Zeewolde vindt u op deze website: Gemeente Zeewolde.

Appartement huren in Zeewolde
Bent u van plan een appartement te gaan huren in Zeewolde? Via Pararius vindt u eenvoudig alle beschikbare huurappartementen in Zeewolde. Schrijf u nu gratis in en maak gebruik van onze eenvoudige zoekmachine.

Huis huren in Zeewolde
Als u geïnteresseerd bent in huurwoningen in Zeewolde, dan moet u bij Pararius zijn!
Bij Pararius huurt u snel en gemakkelijk een huurhuis in Zeewolde. Dankzij onze zoekmachine kunt u een huis huren dat aan al uw eisen voldoet. Schrijf u dus nu in bij Pararius en bekijk alle huurwoningen in Zeewolde.