Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Alphen aan den Rijn

13 resultaten

  Koppes Makelaardij - Alphen aan den Rijn

  Makelaarskantoor Koppes Makelaardij - Alphen aan den Rijn is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 58 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Julianastraat 133, Alphen aan den Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Koppes Makelaardij - Alphen aan den Rijn of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mooij Huis Makelaardij

  De verkoop van uw woning vraagt om persoonlijke aandacht, goede bereikbaarheid en een professionele afhandeling. Wij nemen alle zorg uit handen en bepalen samen met u de juiste strategie voor de verkoop of aankoop van uw woning.

  - Vast lage courtage
  - Zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar
  - Klein makelaarskantoor, dus korte en snelle lijnen
  - Zelf uw pakket samenstellen
  - Optimale presentatie van uw woning door vastgoedfotograaf en styliste

  Neem contact met ons op!

  Meer informatie

  Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn

  Al ruim 30 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Huizenkopers zien wij vaak terug als zij opnieuw een woning zoeken; een duidelijk teken van waardering! Kwaliteit en een tevreden klant staan bij ons dan ook centraal. Ben je dus op zoek naar een makelaar om je woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen? Bij Drieman Alphen aan den Rijn helpen wij je graag.

  Meer informatie

  Houtman & de Vogel Makelaardij

  Makelaarskantoor Houtman & de Vogel Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 48 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Euromarkt 3, Alphen aan den Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Houtman & de Vogel Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Van Brussel

  Makelaarskantoor Makelaardij Van Brussel is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Europalaan 159, Alphen aan den Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Van Brussel of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  B&L Vastgoed

  B&L Vastgoed is dé specialist in het verhuren en verkopen van particuliere woningen in de regio Alphen aan den Rijn. Wij weten als geen ander waar u behoefte aan heeft. Elk jaar bemiddelen wij in opdracht huurders, verhuurders, kopers en verkopers. Kandidaten die wij zorgvuldig begeleiden met hun zoektocht naar ideale woonruimte.

  Wanneer u overweegt uw woning te willen gaan verhuren/ verkopen kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij zullen dan tijd reserveren om samen met u kennis te maken, de woning te inventariseren en de verhuur-/ verkoopbaarheid van uw woning te bepalen.

  Advies op maat
  Voordat wij een woning in de verhuur/ verkoop nemen komen wij langs om persoonlijk met u kennis te maken. Wij adviseren u over de haalbare huur-/verkoopprijs en over de verhuur-/ verkoopbaarheid van de woning.

  Tenslotte zullen er foto’s gemaakt worden die bij de woningadvertentie zullen worden bijgevoegd. De advertentie wordt automatisch geplaatst op www. pararius. nl en www. funda. nl, de meest succesvolle landelijke website's op dit moment.

  Wij streven naar effectiviteit voor alle betrokken partijen.

  Meer informatie

  SUZAN vastgoed

  SUZAN vastgoed is hét NVM makelaarskantoor van nu

  Zij onderscheidt zich door een persoonlijke service en goede content op social media.

  SUZAN begrijpt waar je behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van een woning, ze luistert èn handelt naar jouw verhaal en wensen. Met een sublieme service en een flinke dosis humor begeleidt zij jou van A tot Zet.
  Contact via WhatsApp? Natuurlijk. Bezichtigen buiten kantoortijden? Vanzelfsprekend.
  Als je niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, je woning wilt verkopen voor een goede prijs en zonder zorgen dan ben je bij SUZAN aan het goede adres. SUZAN is pas tevreden als jij dat bent!

  Dynamisch, vernieuwend en professioneel. Aangenaam, SUZAN vastgoed

  Meer informatie

  ERA De Koning makelaars Alphen aan den Rijn

  Makelaarskantoor ERA De Koning makelaars Alphen aan den Rijn is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Europalaan 67, Alphen aan den Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ERA De Koning makelaars Alphen aan den Rijn of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Woondroom Alphen

  Makelaarskantoor Woondroom Alphen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de A. van Leeuwenhoekweg 17, Alphen aan den Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Woondroom Alphen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Wekker Wonen

  Makelaarskantoor De Wekker Wonen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Evenaar 140, Alphen aan den Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Wekker Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Doen NVM Makelaars Voorburg

  Een professioneel en jong makelaarskantoor, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld. Met een solide reputatie en een trotse historie. Gegroeid en gespecialiseerd in de jaren.

  Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van DOEN NVM Makelaars laat zich het beste omschrijven als transparant, doeltreffend, actief maar zeker ook gedegen en met een uiterst persoonlijke benadering. Wij zijn trouw aan de menselijke aanpak die al onze medewerkers al jaren typeert. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw initiëring, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

  Voor een persoonlijk gesprek met een van ons geniet het de voorkeur van tevoren een afspraak te maken. De kans is namelijk aanwezig, dat wij onderweg zijn voor onze cliënten. Het maken van een afspraak betekent dat er tijd voor u gereserveerd wordt om uw persoonlijke wensen te relateren aan het te verwachten resultaat.

  Of het nu gaat om koop, verkoop, een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoopbeslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

  Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

  Stuur ons een e-mail of reageer via ons contactformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch bereiken. Graag stellen wij onszelf en onze dienstverlening nader aan u voor in een persoonlijk gesprek.

  Graag tot ziens bij DOEN NVM Makelaars.

  Meer informatie

  All4houses Makelaardij

  Makelaarskantoor All4houses Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Julianastraat 83, Alphen aan den Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van All4houses Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Nivita Makelaars

  Makelaarskantoor Nivita Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Aquamarijn 30, Alphen aan den Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Nivita Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Alphen aan den Rijn