Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Berkel en Rodenrijs

4 resultaten

  Woongeluk Makelaar

  Makelaarskantoor Woongeluk Makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 19 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Theo Thijssensingel 17, Berkel en Rodenrijs.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Woongeluk Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Peter Veldkamp Makelaardij

  Makelaarskantoor Peter Veldkamp Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laan van Romen 12, Berkel en Rodenrijs.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Peter Veldkamp Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Immobilia Real Estate

  IMMOBILIA; waar kwaliteit en klantgerichtheid vanzelfsprekend zijn

  Immobilia is te beschrijven als dynamisch, vernieuwend, oplossings- en doelgericht. Als betrokken partij nemen wij graag al jouw zorgen uit handen door het verhuur- en/of verkoopproces optimaal te laten verlopen.
  Als onderscheidende makelaar streven wij voortdurend naar een nauwe samenwerking met jou. Want wij zijn ervan overtuigd dat jij als verhuurder/verkoper een zeer grote rol speelt in het gehele traject.

  VBO makelaar
  Daarnaast hechten wij waarde aan kwaliteit, servicegerichtheid en no-nonsense. Wij zijn dan ook niet voor niets onderdeel van vbo makelaar, een gerenommeerde brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed.
  Binnen deze organisatie wordt gekozen voor een persoonlijke benadering door makelaars met kennis en kunde, een perfecte match dus!

  Kwaliteitsborging
  Wat betekent dat voor jou?
  Dat als je voor immobilia kiest, je uit kunt gaan van een betrouwbare en vakkundige partner tijdens de verhuur en/of verkoop van jouw huis.
  Wij worden als lid van vbo makelaar permanent getoetst op onze vakkennis en voldoen aan de strenge eisen van het kwaliteitsregister nrvt (nederlands register vastgoed taxateurs) en VBO huurcheck. Wel zo vertrouwd!

  Meer informatie

  Veni Vendi

  Veni Vendi is Latijn voor ‘Ik kwam en ik verkocht’. En dat is precies wat we doen. Bijzonder gedreven in de succesvolle verkoop, aankoop of taxatie van uw droomhuis. Hoe we dat doen? Op zijn Rotterdams! Lekker nuchter, altijd eerlijk en daadkrachtig, met een gezonde dosis flair. Succesvol! Astrid Weps is de drijvende kracht achter Veni Vendi:

  Astrid Weps werkt sinds 1998 in de vastgoedsector voor onder andere Maasstede Vastgoed Ontwikkeling, Louwman Groep, VBO Makelaar, Ontwikkelings Bedrijf Rotterdam en verschillende makelaars. In 2000 startte zij haar eigen makelaarsbedrijf en is zij de drijvende kracht achter Veni Vendi. Met haar twintig jaar ervaring is Astrid uw vakkundige, betrouwbare en eigenzinnige partner in makelaarsland.

  Meer informatie