Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Heemstede

17 resultaten

  Puur Makelaars Heemstede

  Makelaarskantoor Puur Makelaars Heemstede is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 23 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Binnenweg 170-A, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Puur Makelaars Heemstede of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mooijekind Vleut Heemstede

  Makelaarskantoor Mooijekind Vleut Heemstede is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 21 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvoortselaan 159, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mooijekind Vleut Heemstede of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  van Wonderen Makelaardij

  Bij Van Wonderen Makelaardij hebben wij bewust gekozen voor een kleine organisatie. Geen aantallen secretaresses, assistentes en ook geen assistent makelaars in opleiding.

  Bij ons heeft u altijd te maken met één van de drie directie-leden als uw vaste contactpersoon. En omdat Van Wonderen een kleine organisatie is weten wij alle drie precies wat er speelt. Wij weten van elkaar waar de ander mee bezig is.

  Die korte lijnen en hoge mate van betrokkenheid resulteren in een daadkrachtige en snelle aanpak. Een werkwijze die onze klanten als bijzonder plezierig ervaren en die resulteert in een hoge mate van succes.

  Meer informatie

  Wbos Makelaars

  Makelaarskantoor Wbos Makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 24 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvoortselaan 57, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Wbos Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van den Putten ERA Makelaars

  Makelaarskantoor Van den Putten ERA Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bronsteeweg 45-A, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van den Putten ERA Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Van der Linden Haarlem

  Makelaarskantoor Makelaardij Van der Linden Haarlem is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Houtplein 24, Haarlem.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Van der Linden Haarlem of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Overspaern Makelaardij

  Wij zijn een jong, enthousiast makelaarskantoor en kennen onze regio als geen ander. We hebben jarenlange ervaring en blijven dagelijks en direct op de hoogte van de ins en outs van de woningmarkt. De persoonlijke aandacht heeft bij ons prioriteit. Ieder huis is anders, maar ook ieder persoon (koper / verkoper).

  Bij Overspaern staat u, samen met uw woning, op nummer 1!

  Bij Overspaern Makelaardij doen we niet alleen aankoop maar ook verkoop, daarbij geloven we in service en een persoonlijke aanpak: uw wensen staan voorop!

  Meer informatie

  Lighthouse Property Services

  Lighthouse Property Services heeft allround ervaring op de woningmarkt in Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer. U kunt rekenen op onze deskundige begeleiding bij zowel het verhuren of verkopen van uw woning als bij het kopen of huren van een woning.

  Renée Hanssen en Alison Mills (zelf een Britse expat) hebben samen jarenlange ervaring met het bemiddelen op de woningmarkt in de regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer.

  Wij zijn er trots op dat wij in deze jaren een groot, tevreden klantenbestand hebben opgebouwd. De achtergrond van onze klanten is divers: vertrekkende of terugkerende expats en repats, (medewerkers van) internationale bedrijven en particulieren.

  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, flexibele manier van werken en om onze gedegen kennis van de omgeving en met name van de (huur)woningmarkt. Onze klanten bevelen onze diensten dan ook graag aan anderen aan.

  Laat Lighthouse Property Services ook u begeleiden en word een van onze tevreden klanten.

  Meer informatie

  Barnsteen

  Makelaarskantoor Barnsteen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Camplaan 22, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Barnsteen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Engel & Volkers Kennemerland

  Makelaarskantoor in Kennemerland - uw makelaars Engel & Völkers

  Op zoek naar een makelaar in Kennemerland met lokale en internationale expertise in ieder segment? Dan bent u bij Engel & Völkers aan het juiste adres. Wij combineren topservice en marketing voor de meest uitgebreide promotie van elk object. Zo vindt u bij Engel & Völkers alles wat u verwacht en meer.

  Meer informatie

  A9 ERA Makelaars

  Makelaarskantoor A9 ERA Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Engelenburg 76, Haarlem.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van A9 ERA Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Thuis Totaal Makelaars

  Makelaarskantoor Thuis Totaal Makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Sportparklaan 9, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Thuis Totaal Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Aanwaterwonen

  Makelaarskantoor Aanwaterwonen is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Wagnerkade 69, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Aanwaterwonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 106 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mie-Lan Kok Estate Agency

  Makelaarskantoor Mie-Lan Kok Estate Agency is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de J.H. Weissenbruchweg 19, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mie-Lan Kok Estate Agency of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  DL Housing Services

  Huurders

  DLC Trading is gespecialiseerd in de tijdelijk huur en verhuur van appartementen en woningen aan particulieren en bedrijven. Wij hebben geen wachtlijsten. De objecten zijn meestal direct beschikbaar waardoor u doorgaans snel gehuisvest kunt worden.

  Bij ons kunt u ook terecht als het om een kortere periode gaat. Wij hebben al mogelijkheden vanaf twee weken. Omdat wij over een jarenlange ervaring beschikken en de markt als geen ander kennen bespaart u veel tijd met uw zoektocht naar geschikte huisvesting.

  Werkwijze:

  Op onze website staan vele mogelijkheden vermeld. Het aanbod kan per dag verschillen. Indien u in één of meerdere objecten geïnteresseerd bent kunt u dit via deze website, per email of telefonisch aan ons melden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en organiseren dan een bezichtiging. Expats worden eventueel bij het bedrijf opgehaald en weer teruggebracht door een medewerker die meerdere talen beheerst. Indien u geen passende woning kunt vinden op onze website, dan kunt ons een zoekopdracht geven met uw specificaties. Wij gaan dan op zoek naar het object met de door u opgegeven wensen. Aan het zoeken en bezoeken zijn geen kosten verbonden. U betaalt ons alleen bemiddelingskosten als het tot een huurcontract komt.
  Bij een langere periode dan 12 maanden betaalt u geen extra bemiddelingskosten. Al onze prijzen zijn excl 21% BTW.

  Voordelen voor de huurder:

  Meer dan 6 jaar ervaring in het huisvesten van particulieren, expats en bedrijven.

  24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar.

  Inchecken in het weekend mogelijk.

  Bezichtigingen buiten kantoor tijden mogelijk.

  Huurmogelijkheden vanaf twee weken

  Wij werken op “no cure no pay” basis

  Bemiddelingskosten pro rato, maximaal één maand excl 21% BTW

  Geen inschrijfgeld

  Gratis email service, met het actuele aanbod in de nieuwsbrief

  Gratis haal en breng service bij bezichtigingen.

  Groot relatie netwerk.

  Grote kennis van de onroerendgoedmarkt.

  Nederlandse / Engelstalige contracten.

  Goede beheersing van het Nederlandse, Engelse, Italiaanse, Spaanse en Duitse taal.

  Eventuele extra services tegen vergoeding:

  Haal en brengservice naar trein of vliegtuig.

  Levensmiddelenpakket + bloemen bij ontvangst.

  Relocationservice (werk-, verblijfsvergunning)

  Meer informatie

  UP Makelaars

  Makelaarskantoor UP Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Javalaan 30, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van UP Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie