Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Hillegom

8 resultaten

  Heemborgh Makelaars Hillegom

  Er breekt een leuke, spannende tijd aan. Je wilt je eigen huis verkopen of bent op zoek naar een nieuw thuis. Wij begrijpen als geen ander dat dit een belangrijke stap is in jouw leven en dat je dit traject met een betrouwbare, professionele en enthousiaste makelaar wilt ondernemen. Met een makelaar die er voor jou is en jouw belangen voorop stelt. Wij zijn er voor jou!

  Verkoop:

  Gedreven, betrokken, enthousiast en altijd gaan voor het beste resultaat! Daar staat de Heemborgh Makelaar voor. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar altijd klaar staan voor je klant, ook ’s avonds en in het weekend. Een huis verkopen is namelijk een grote stap en brengt regelmatig spannende periodes met zich mee. Dat begrijpt de Heemborgh Makelaar als geen ander.

  En door ons grote netwerk en de intensieve samenwerking van onze vier vestigingen zet je jouw woning niet alleen te koop in jouw woonplaats, maar bereik je gelijk alle omliggende regio’s.

  Taxatie:

  Een taxatie nodig? Wij helpen je aan een deskundig taxatierapport. Ons werkgebied is breed, van de Duin- en Bollenstreek tot in Zuid-Kennemerland en de gehele Haarlemmermeer. Door onze intensieve samenwerking vanuit vier zelfstandige NVM Makelaarskantoren is er altijd een taxateur in je buurt.

  Aankoop:

  Je wilt een huis kopen. Maar wat voor een type huis, in welke prijsklasse, in welke omgeving en wat zijn nu echt je harde eisen? Het beantwoorden van deze vragen is soms lastiger dan je denkt. En dat begrijpen wij. Een huis koop je misschien maar een of enkele keren in je leven. Het nadenken over je wensen is daarom van essentieel belang en daar nemen we de tijd voor.

  Meer informatie

  Hofzicht Makelaars

  Hofzicht Makelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor gevestigd in Hillegom. Ons ervaren en gedreven team weet zeer goed de weg in de Duin-en Bollenstreek en in de Haarlemmermeer.

  Hofzicht Makelaars is aangesloten bij de NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars), NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het NWWI, dit geeft u de zekerheid van een gekwalificeerde makelaar en taxateur.

  Voor verhuur zorgen wij voor een optimale huurrelatie tussen verhuurder en huurder, waarmee een win-win situatie wordt behaald.

  Meer informatie

  Koppers ZekerVia Makelaars

  Makelaarskantoor Koppers ZekerVia Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoofdstraat 194, Hillegom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Koppers ZekerVia Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 99 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  A Plus Apartments

  A Plus Apartments is de specialist bij uitstek als u op zoek bent naar een verhuurmakelaar.

  Samen met ons gedreven team van verhuurspecialisten zorgen wij voor de perfect match tussen huurder en verhuurder. Huurder vinden bij A Plus Apartments een ruime keuze aan woningaanbod en vinden snel de gewenste woonruimte. Ons werkgebied is Amsterdam en omstreken met name de woningen met goede verbindingen naar de Zuid As en Schiphol en uiteraard bieden wij een ruim aanbod in de populaire woonwijken: de Pijp, Oud Zuid, Grachtengordel, de Jordaan, Zuider Amstel etc.

  Kandidaat huurders zijn voortdurend op de hoogte van het nieuwste aanbod middels het ontvangen van mailings met het actuele aanbod, onze raampresentatie en middels onze website, vervolgens verzorgt A Plus Apartments vakkundig de bezichtigingen en het volledige verdere traject.

  Wij staan u graag te woord om onze werkwijze toe te lichten.

  Meer informatie

  Bliq op Leiden

  Makelaarskantoor Bliq op Leiden is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Vredelaan 27, Hillegom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Bliq op Leiden of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Tol Makelaardij

  Bijna 20 jaar geleden is de basis gelegd voor onze makelaarsdiensten. Casper Tol vond dat de bemiddeling anders moest, maar kon dit niet verwezenlijken bij het kantoor waar hij op dat moment in loondienst werkzaam was. Het moest in zijn beleving meer laagdrempelig, meer transparant, en met meer oog voor de onderlinge relatie tussen de woning-eigenaar en de makelaar. Dit leidde ertoe dat hij besloot een nieuw kantoor op te bouwen, onder een eigen naam.

  Momenteel is Tol Makelaardij dé Full-Service makelaar van Amsterdam, Amstelveen en omgeving, maar dit alles tegen een aantrekkelijk en scherp tarief. Heeft u ook behoefte aan makelaar die verder gaat, waar anderen stoppen? Waar u echt een persoonlijk advies krijgt en hulp in het totale proces, tot na de overdracht van uw woning? Neem dan zeker contact op. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bespreken, ongeacht of u ons daarna verder inschakelt. Wij zijn echter zo verzekerd van onze formule, dat we onze tijd graag in u investeren.

  Ook buiten Amsterdam zijn wij u graag van dienst. Met een vestiging in Hillegom zijn we actief in de gehele Bollenstreek en Haarlem. Ook in deze regio's staan we u dus graag bij, bij de verkoop of verhuur van uw woning.
  Wilt u weten hoeveel uw woning kan opleveren bij verkoop? Informeer naar een gratis waardebepaling van uw woning. Geheel vrijblijvend bekijken we, samen met u, uw woning. U heeft direct een nauwkeurig en betrouwbare indicatie van de waarde van uw woning.

  Meer informatie

  Koophuis Makelaars Hillegom

  Makelaarskantoor Koophuis Makelaars Hillegom is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Hoofdstraat 123, Hillegom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Koophuis Makelaars Hillegom of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie