Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Kapelle

4 resultaten

  Neeskens Makelaars

  Neeskens Makelaars is actief en vooruitstrevend. Met ons gespecialiseerde team en unieke aanpak maken we van elke aan of verkoop een succes!

  Maak vrijblijvend een afspraak om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

  Meer informatie

  Annet Nijssen Makelaar & Taxateur

  Graag heten wij u van harte welkom op de webpagina van Annet Nijssen Makelaar & Taxateur.

  Onze manier van werken is klant- en resultaatgericht. Naast de zakelijke kant, verliezen we het emotionele aspect niet uit het oog. Het kopen of verkopen van een woning is tenslotte een belangrijke beslissing. Wij staan u graag bij met een eerlijke, transparante en een betrouwbare visie.

  Onze openingstijden zijn:
  Maandag tot en met vrijdag: van 9:00 uur tot 17:30 uur.

  Zaterdag: van 10:00 tot 15:00 uur
  Afspraken of bezichtigingen zijn ook mogelijk buiten openingstijden.

  Schroom niet om ons te bellen of te mailen, wij helpen u graag.

  Meer informatie

  Stad & Zeeland Makelaars

  Stad & Zeeland NVM Makelaars is een toonaangevende makelaardij die sinds mei 2015 gevestigd is aan de Dam 13 (voormalig Rabobank kantoor) in de binnenstad van Goes. Vanaf 1981 zijn we actief in verkoop-, aankoop- en verhuurbegeleiding alsmede taxaties van woningen. Met onze jarenlange ervaring weten we u als geen ander te ondersteunen bij het vinden van de juiste woning of een succesvolle verkoop.

  Actief op de bestaande- en nieuwbouwmarkt

  Wij zijn actief in Midden-Zeeland en zowel gespecialiseerd in de bestaande- als de nieuwbouwmarkt. In beide gevallen zijn onze specialisten u graag van dienst. Of u nu uw nieuwbouwhuis te koop wilt aanbieden, een bod wilt doen op een bestaande woning of een hypotheek wilt aanvragen, Stad & Zeeland NVM Makelaars ondersteunt u bij diverse diensten en levert altijd een uitstekende service.

  Laat u adviseren door gecertificeerde makelaars

  Alle makelaars zijn gecertificeerd en dragen de titels Register-Taxateur (RT) en Register-Makelaar (RM). Wij hebben verstand van onroerende zaken en wij zorgen dat u tevreden de deur in Goes uit loopt. Met onze expertise wordt uw droomhuis werkelijkheid. Laat u door ons adviseren, de koffie en thee staat altijd voor u klaar.

  Stad & Zeeland NVM Makelaars Goes, De makelaar die voor รบ gaat

  Meer informatie

  Kramer Makelaars

  Makelaarskantoor Kramer Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Ooststraat 5, Kapelle.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Kramer Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Kapelle