Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Laren NH

10 resultaten

  Van Trigt Makelaars Laren

  Makelaarskantoor Van Trigt Makelaars Laren is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuweweg 6-a, Laren NH.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Trigt Makelaars Laren of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Home of Orange

  Het team van Home of Orange verhuurt en beheert woningen voor verhuurders en vindt de ideale huurwoning voor huurders. Wij zijn geen verkoopmakelaar die verhuur ‘erbij doet’. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woonruimtes en dan met name binnen de expat markt.
  We zijn een full-service verhuurmakelaar met jarenlange ervaring in de regio Amsterdam e. o. En hebben daardoor uitgebreide kennis van de regionale huurmarkt én een groot netwerk. Bij ons draait alles om service en persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. En daar worden wij weer blij van!
  Of u nu verhuurder bent of huurder. Of alleen eenmalig een losse dienst bij ons afneemt. Wij zetten altijd dat extra stapje. Zo lang u maar tevreden bent.

  Benieuwd wat klanten van ons vinden? Klanten beoordelen ons op Google met 4,9 uit maximaal 5 sterren. En daar zijn we best een beetje trots op. Door onze persoonlijke werkwijze voelen onze klanten eigenlijk eerder als familie. En zo behandelen wij ze ook.

  Wij bieden niet alleen de beste service tegen gunstige tarieven. We doen dat ook met een glimlach en altijd in het belang van onze klant. Wat uw wensen ook zijn; een woning huren, uw woning(en) verhuren of het beheer van uw woning(en) uit handen geven, wij regelen het voor u! En dat doen we op een persoonlijke, professionele, transparante en vooral servicegerichte manier waarbij klanttevredenheid voorop staat.
  Bij Home of Orange sluiten we met onze klanten dan ook geen ingewikkelde overeenkomsten af, maar leesbare en heldere teksten wat wij van elkaar mogen verwachten. Gewoon duidelijk en transparant. En bent u toch niet tevreden? Dan lossen we het op.

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

  HouseHunting 't Gooi

  Service, enthousiasme en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting ‘t Gooi & Flevoland. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in expat housing.

  Het Gooi- en omstreken kenmerkt zich als de perfecte uitvalbasis, centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Bij HouseHunting ’t Gooi & Flevoland bent u aan het juiste adres voor de verhuur van uw villa, twee onder één kap woning, eengezinswoning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamer.

  Bent u op zoek naar een woning? Het aanbod van huurwoningen varieert tussen allerlei prijsklassen in het Gooi en omstreken. (o. a. in Bussum, Hilversum, Laren, Blaricum, Weesp, Muiden, Naarden, Huizen, Loosdrecht, Breukeleveen, Ankeveen, ’s-Gravenland, Nederhorst den Berg, Kortenhoef, Almere, Zeewolde). Afhankelijk van de woning kan deze gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

  Wilt u uw woning verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website en we kunnen deze ook plaatsen op de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Pararius, Funda, Jaap, Huislijn en Huurwoningen. nl.

  HouseHunting ’t Gooi & Flevoland verzorgt de (online) presentatie, huurprijsbepaling en de plaatsing op het internet tot de uiteindelijke sleuteloverdracht zonder dat u zich daar maar een moment zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst gaat de service daarna verder. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uit handen nemen van het beheer van uw woning gedurende de huurovereenkomst. Wij verzorgen de huurincasso alsmede het technische beheer. Zo kunt u uw woning verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de huurinkomsten, eventuele mankementen aan de woning of het contact met de huurder.

  HouseHunting ’t Gooi & Flevoland

  - U kunt bij ons terecht voor verhuur, aanhuur, verkoop, beheer & financieel advies;
  - Persoonlijke benadering en moderne dienstverlening;
  - Aanbod op alle relevante websites als Funda, Pararius, Jaap, Huislijn, etc;
  - Professionele en uitgebreide screening huurder;
  - Groot netwerk van internationale bedrijven;
  - Website met duizenden bezoekers per dag;
  - Landelijk netwerk van verhuurders en huurders;
  - Uw woning staat dezelfde dag nog online.

  No cure no pay!

  Expat verhuur het Gooi en omstreken

  Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij kunnen als aanhuurmakelaar van dienst zijn. Om de expat goed te begeleiden en adviseren, kunt u gebruik maken van de volgende diensten:

  - Hulp bij de zoektocht van de juiste woning;
  - Het verzorgen van advies op het gebied van verzekeringen (inboedel / opstal / rechtsbijstand / aansprakelijkheidsverzekering / autoverzekering / zorgverzekering / reisverzekering);
  - Het verzorgen van advies op het gebied van financieringen;
  - Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder;
  - Ophaalservice vliegveld.

  Om er zorg voor te dragen dat de expat zich thuis voelt zullen wij de expat verrassen met een welkomstpakket. Kortom: all-round service!

  Meer informatie

  Loggere Makelaardij O.G.

  ~~Over Loggere Makelaardij & Taxateurs o. g.

  Kenmerkend voor Loggere zijn korte lijnen, direct en persoonlijk contact met de makelaar Nicoline Loggere.

  Het zoeken naar een woning:koop of huur

  U maakt samen met de makelaar uw wensen kenbaar om uw droomhuis op de juiste plek te vinden. De makelaar helpt zoeken en denkt persoonlijk met u mee. Wanneer u twijfelt over uw financiële mogelijkheden kan er een afspraak gemaakt worden om u een beter inzicht hierin te geven. Dit geldt ook voor het taxeren van uw woning.


  De verkoop/verhuur van uw woning
  U wilt vanzelfsprekend een makelaar in 't Gooi die kennis van zaken en ervaring heeft. En iemand die zich kan inleven in uw emoties bij de verkoop/verhuur van uw woning. Een makelaar die actief is en een persoonlijke begeleiding zeer belangrijk vindt.


  Naast aankoop en verkoop verzorgt Loggere Makelaardij ook NVM en NWWI-taxatìerapporten. Wanneer u die nodig heeft voor uw verzekering, uw nieuwe woning of bi] een eventuele scheiding, kunnen deze rapporten snel verzorgd worden.

  Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u nog andere vragen, neemt u gerust contact met ons op via de mail (info@loggeremakelaardij. nl) of per telefoon: ***********.

  Meer informatie

  Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

  Makelaarskantoor Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 39 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Benschopperstraat 37, IJsselstein.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Villacus

  Makelaarskantoor Villacus is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 195, Laren NH.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Villacus of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Coldwell Banker

  Welkom bij COLDWELL BANKER®, uw professionele gesprekspartner voor de aan- en verkoop van onroerend goed. Coldwell Banker® werd opgericht in 1906 en is het grootste makelaarsnetwerk ter wereld en wereldleider in de verkoop van luxe huizen en appartementen via haar Coldwell Banker Global Luxury℠-divisie.

  HUIS KOPEN OF VERKOPEN
  Bent u van plan om uw huis te (ver)kopen? Uw huis is een groot deel van uw leven, zowel financieel als emotioneel. De beslissing om te verkopen moet niet lichtvaardig worden genomen. U dient een uitstekende marketingstrategie te bepalen en u moet ook de juiste prijspositionering vinden om kopers geïnteresseerd te krijgen. U kunt erop vertrouwen dat Coldwell Banker® u met vertrouwen door het verkoopproces van uw huis zal worden begeleid.

  DE WAARDE VAN EEN THUIS
  Alle meest gedenkwaardige momenten, momenten van vreugde en magie gebeuren altijd thuis! Niemand begrijpt dit beter dan Coldwell Banker®!
  Dit zijn al deze buitengewone verhalen, deze onvergetelijke momenten die we elke dag beleven en delen, die onze huizen zo uniek en speciaal maken!


  PRESTIGE. HISTORIE. KRACHT.
  HET GLOBAL LUXURY VERSCHIL.

  Het Coldwell Banker Global Luxury℠-programma herdefinieert de wereld van luxe vastgoedmarketing. Het prestige van de naam Coldwell Banker®, gecombineerd met state-of-the-art technologie, op maat gemaakte marketingstrategieën en een van de meest robuuste wereldwijde netwerken van vastgoed, met 90.000 onafhankelijke verkoopmedewerkers in ongeveer 3.000 kantoren in 49 landen en gebieden, culmineert in buitengewone voorstelling die de oceanen, continenten en taalbarrières doorkruist. Onze specialisten op het gebied van luxe onroerend goed, waarvan er velen tot de top van de luxe vastgoedmakelaars ter wereld behoren, hebben een staat van dienst als het gaat om het vertegenwoordigen van enkele van de meest significante eigendommen aller tijden. Uw luxe is onze erfenis.

  Meer informatie

  Lijdsman Makelaardij

  Makelaarskantoor Lijdsman Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Janstraat 50, Laren NH.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Lijdsman Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Sweenen

  Makelaarskantoor Sweenen is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Oude Naarderweg 11, Laren NH.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Sweenen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie