Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Laren NH

9 resultaten

  Home of Orange

  Het team van Home of Orange verhuurt en beheert woningen voor verhuurders en vindt de ideale huurwoning voor huurders. Wij zijn geen verkoopmakelaar die verhuur ‘erbij doet’. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woonruimtes en dan met name binnen de expat markt.
  We zijn een full-service verhuurmakelaar met jarenlange ervaring in de regio Amsterdam e. o. En hebben daardoor uitgebreide kennis van de regionale huurmarkt én een groot netwerk. Bij ons draait alles om service en persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. En daar worden wij weer blij van!
  Of u nu verhuurder bent of huurder. Of alleen eenmalig een losse dienst bij ons afneemt. Wij zetten altijd dat extra stapje. Zo lang u maar tevreden bent.

  Benieuwd wat klanten van ons vinden? Klanten beoordelen ons op Google met 4,9 uit maximaal 5 sterren. En daar zijn we best een beetje trots op. Door onze persoonlijke werkwijze voelen onze klanten eigenlijk eerder als familie. En zo behandelen wij ze ook.

  Wij bieden niet alleen de beste service tegen gunstige tarieven. We doen dat ook met een glimlach en altijd in het belang van onze klant. Wat uw wensen ook zijn; een woning huren, uw woning(en) verhuren of het beheer van uw woning(en) uit handen geven, wij regelen het voor u! En dat doen we op een persoonlijke, professionele, transparante en vooral servicegerichte manier waarbij klanttevredenheid voorop staat.
  Bij Home of Orange sluiten we met onze klanten dan ook geen ingewikkelde overeenkomsten af, maar leesbare en heldere teksten wat wij van elkaar mogen verwachten. Gewoon duidelijk en transparant. En bent u toch niet tevreden? Dan lossen we het op.

  Meer informatie

  Van Trigt Makelaars Huizen

  Van Trigt Makelaars is een modern NVM makelaarskantoor in Huizen met een frisse visie op de makelaardij. Door écht de tijd voor u te nemen en alle kansen helder in kaart te brengen vinden wij de perfecte match tussen wensen en mogelijkheden voor uw woning.

  Kiezen voor Van Trigt Makelaars betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering, met scherpe tarieven voor dienstverlening bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxaties, waardebepalingen en hypotheekadvies.

  Wij zijn te bereiken van:
  Maandag t/m Vrijdag: 09.00- 17.30uur
  Buiten deze tijden zijn wij u graag op afspraak van dienst.

  Breng een bezoekje aan ons sfeervolle kantoor in het Oude Centrum van Huizen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 98 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Loggere Makelaardij O.G.

  ~~Over Loggere Makelaardij & Taxateurs o. g.

  Kenmerkend voor Loggere zijn korte lijnen, direct en persoonlijk contact met de makelaar Nicoline Loggere.

  Het zoeken naar een woning:koop of huur

  U maakt samen met de makelaar uw wensen kenbaar om uw droomhuis op de juiste plek te vinden. De makelaar helpt zoeken en denkt persoonlijk met u mee. Wanneer u twijfelt over uw financiële mogelijkheden kan er een afspraak gemaakt worden om u een beter inzicht hierin te geven. Dit geldt ook voor het taxeren van uw woning.


  De verkoop/verhuur van uw woning
  U wilt vanzelfsprekend een makelaar in 't Gooi die kennis van zaken en ervaring heeft. En iemand die zich kan inleven in uw emoties bij de verkoop/verhuur van uw woning. Een makelaar die actief is en een persoonlijke begeleiding zeer belangrijk vindt.


  Naast aankoop en verkoop verzorgt Loggere Makelaardij ook NVM en NWWI-taxatìerapporten. Wanneer u die nodig heeft voor uw verzekering, uw nieuwe woning of bi] een eventuele scheiding, kunnen deze rapporten snel verzorgd worden.

  Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u nog andere vragen, neemt u gerust contact met ons op via de mail (info@loggeremakelaardij. nl) of per telefoon: ***********.

  Meer informatie

  Van Trigt Makelaars Laren

  Makelaarskantoor Van Trigt Makelaars Laren is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuweweg 6-a, Laren NH.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Trigt Makelaars Laren of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Coldwell Banker

  Welkom bij COLDWELL BANKER®, uw professionele gesprekspartner voor de aan- en verkoop van onroerend goed. Coldwell Banker® werd opgericht in 1906 en is het grootste makelaarsnetwerk ter wereld en wereldleider in de verkoop van luxe huizen en appartementen via haar Coldwell Banker Global Luxury℠-divisie.

  HUIS KOPEN OF VERKOPEN
  Bent u van plan om uw huis te (ver)kopen? Uw huis is een groot deel van uw leven, zowel financieel als emotioneel. De beslissing om te verkopen moet niet lichtvaardig worden genomen. U dient een uitstekende marketingstrategie te bepalen en u moet ook de juiste prijspositionering vinden om kopers geïnteresseerd te krijgen. U kunt erop vertrouwen dat Coldwell Banker® u met vertrouwen door het verkoopproces van uw huis zal worden begeleid.

  DE WAARDE VAN EEN THUIS
  Alle meest gedenkwaardige momenten, momenten van vreugde en magie gebeuren altijd thuis! Niemand begrijpt dit beter dan Coldwell Banker®!
  Dit zijn al deze buitengewone verhalen, deze onvergetelijke momenten die we elke dag beleven en delen, die onze huizen zo uniek en speciaal maken!


  PRESTIGE. HISTORIE. KRACHT.
  HET GLOBAL LUXURY VERSCHIL.

  Het Coldwell Banker Global Luxury℠-programma herdefinieert de wereld van luxe vastgoedmarketing. Het prestige van de naam Coldwell Banker®, gecombineerd met state-of-the-art technologie, op maat gemaakte marketingstrategieën en een van de meest robuuste wereldwijde netwerken van vastgoed, met 90.000 onafhankelijke verkoopmedewerkers in ongeveer 3.000 kantoren in 49 landen en gebieden, culmineert in buitengewone voorstelling die de oceanen, continenten en taalbarrières doorkruist. Onze specialisten op het gebied van luxe onroerend goed, waarvan er velen tot de top van de luxe vastgoedmakelaars ter wereld behoren, hebben een staat van dienst als het gaat om het vertegenwoordigen van enkele van de meest significante eigendommen aller tijden. Uw luxe is onze erfenis.

  Meer informatie

  Villacus

  Makelaarskantoor Villacus is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 195, Laren NH.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Villacus of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lijdsman Makelaardij

  Makelaarskantoor Lijdsman Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Janstraat 50, Laren NH.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Lijdsman Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Sweenen

  Makelaarskantoor Sweenen is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Oude Naarderweg 11, Laren NH.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Sweenen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie