Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Leiderdorp

8 resultaten

  Drieman Garantiemakelaars Leiderdorp

  Bij Drieman Leiderdorp ben je aan het juiste adres!

  Drieman Leiderdorp Garantiemakelaars Uw makelaar in Leiderdorp, dat is Drieman Leiderdorp. Niet zomaar een makelaar in Leiderdorp. Drieman Leiderdorp is een garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar in Leiderdorp om uw woning te verkopen of aan te kopen? Of wilt u juist een woning laten taxeren en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Leiderdorp. Bij Drieman Leiderdorp in Leiderdorp helpen wij u graag verder.

  Meer informatie

  Rijnland Makelaars B.V. Leiderdorp

  Makelaarskantoor Rijnland Makelaars B.V. Leiderdorp is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 13 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laan van Berendrecht 212, Leiderdorp.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rijnland Makelaars B.V. Leiderdorp of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Apollo Makelaardij Regio Leiden

  Makelaarskantoor Apollo Makelaardij Regio Leiden is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de De Zaalberg 1, Leiderdorp.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Apollo Makelaardij Regio Leiden of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Obèr Makelaardij

  Makelaarskantoor Obèr Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoofdstraat 12-A, Leiderdorp.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Obèr Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Geurts ZekerVia Makelaars Leiden

  Makelaarskantoor Geurts ZekerVia Makelaars Leiden is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 38 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hooigracht 86, Leiden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Geurts ZekerVia Makelaars Leiden of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 107 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Eigen Haard

  EEN HUIS VERHUREN
  Eigen Haard heeft jarenlange ervaring in het verhuren en beheren van woonhuizen en appartementen. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de verhuur van woningen voor een kortere periode, meestal vanaf één jaar.

  WAAROM EIGEN HAARD?
  Uw huis is een kostbaar bezit, zowel economisch als emotioneel. U staat dat niet zomaar af aan iedereen, daar moet een goede huurder in komen, iemand die het huis waardeert en er goed voor zorgt. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . maar waar vind u die? In de krant? Op internet? Op het prikbord? Misschien wel, maar dan loopt u wel grote risico's. Beter kunt u Eigen Haard inschakelen, want Eigen Haard is niet zomaar een makelaarskantoor, Eigen Haard is verhuurspecialist; met de know-how van alles wat met verhuur te maken heeft en met de voor u zo noodzakelijke contacten in de internationale verhuurwereld.

  Ons boekje Rental Accommodation, waarin het aanbod van huurwoningen staat, gaat met de maandelijkse mailing naar ruim 200internationale instellingen en bedrijven. Veel van onze huurders komen via deze bedrijven, omdat die uit ervaring weten dat het verhuurteam van Eigen Haard uit specialisten bestaat.
  Onze goede contacten met de bedrijven zorgen ervoor, dat wij ook de achtergrond en positie van de kandidaat huurder kennen.

  Natuurlijk blijft u de baas, u bent degene die uiteindelijk de beslissing neemt, of de kandidaat voor u acceptabel is. Wij adviseren u en geven u de informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. DAAROM EIGEN HAARD!

  VERHUUR/BEHEER WAT IS HET VERSCHIL?

  VERHUUR
  Als u ons kenbaar maakt te willen verhuren dan maken wij met u een afspraak voor een VERHUURINFO gesprek. Dat wil zeggen dat wij dan kosteloos en vrijblijvend naar de te verhuren woning toe komen. Wij bespreken alles met u dat met het verhuren van de woning te maken heeft. U krijgt daarbij uitgebreide documentatie, tips en adviezen voor een zo groot mogelijke kans van slagen. Bovendien adviseren wij u omtrent de in de huidige huurmarkt te verwachten huuropbrengst.
  Na uw schriftelijke verhuuropdracht gaan wij als volgt te werk;
  • uw woning wordt aangemeld bij het landelijk computercentrum van de NVM
  • wij verzorgen desgewenst de internetplaatsing via onze eigen website en de site van de NVM "www. funda. nl"
  • uw woning wordt in onze huur brochure geplaatst die verspreid wordt onder al onze relaties
  • ons verhuurteam gaat actief op zoek naar de geschikte huurder, wij hebben vele inter- /nationale relaties
  • wij adviseren u exclusief en voeren in overleg met u de onderhandelingen als zich kandidaat huurders aandienen
  • wij maken het huurcontract en begeleiden de ondertekening
  • wij verzorgen de inspectie van de woning zowel aan het begin als aan het eind van de huurperiode
  • wij zorgen voor overschrijving van energie, water en dergelijke

  BEHEER
  Als u via Eigen Haard verhuurt dan kunt u ook gebruik maken van onze beheerservice. Beheer van een woning bevat twee kanten, het financiële beheer en het technische beheer.
  Het financiële beheer houdt onder andere in; de verzorging van de huurincasso, de betalingen van b. v. Gemeentelijke heffingen, het regelen van schadeclaims bij verzekeringszaken, de huurprijswijzigingen, het doorzenden van de post.

  Het technische beheer houdt onder andere in; het regelen van het onderhoud en reparaties aan de woning en aan apparatuur in de woning, het onderzoeken van klachten en vragen van de huurder.
  Ook betreffende onze beheersactiviteiten beschikken wij over documentatie, zoals bijvoorbeeld een beheerlijst voor alle relevante gegevens die betrekking hebben op de woning, de verhuurder, zaakwaarnemer, enzovoort.

  TARIEVEN
  Eigen Haard werkt uitsluitend met een schriftelijke verhuur- en/of beheer opdracht waarin de werkwijze en het tarief duidelijk zijn omschreven.
  De tarieven en onze brochure kunt u telefonisch, per e-mail of per fax bij ons opvragen.

  BELASTING BIJ VERHUUR
  Sinds de invoering van de nieuwe belastingwetgeving per 1 januari 2001 valt een verhuurde woonruimte in "Box 3". Dat wil zeggen dat over de economische waarde van de woonruimte (waarde per 1 januari + waarde per 31 december daaropvolgend, gedeeld door twee) een belastingtarief moet worden betaald van 1,2% (30% belasting over 4% geacht rendement). Van de economische waarde mag de hypotheekschuld die daarop rust worden afgetrokken (schuldrest per 1 januari + schuldrest per 31 december daarop volgend, gedeeld door twee).

  Huurinkomsten zijn belastingvrij maar daar staat tegenover dat er geen kosten meer mogen worden afgetrokken, evenmin de hypotheekrente. Het criterium daarbij is dat de verhuurde woonruimte niet als hoofdverblijf van de verhuurder wordt aangemerkt.

  VOORBEELD
  De waarde van de woonruimte per 1 januari is € 300. **************************************************. **************************************************. ************************,-- hypotheekrente)

  Te betalen belasting in Box 3:
  Waarde: (€ 300. **************. ******************* 000,--
  Schuld: (€ 100.000,-- + € 95.000,--) : 2 = € 97.500,--
  € 207,500,-- x 4% = € 8.300,-- x 30% = € 2.490,--

  Huurinkomsten: € 23,000,--
  af: kosten: € 18,000,--
  € 5,000,-- netto (belastingvrij)

  UITZONDERINGEN:
  Degenen die belastingtechnisch worden aangemerkt als "tijdelijke" verhuurder. Te denken valt aan verhuurders die slechts voor korte tijd verhuren, (b. v. overwinteren) en waarbij de te verhuren woonruimte wel het hoofdverblijf van de verhuurder blijft. Bij de belastingdienst of uw belastingadviseur kunt u over dit onderwerp uitgebreidere informatie inwinnen.

  Denkt u bij verhuren ook even aan de volgende punten:
  • in uw hypotheekakte staat een "huurbeding", daarin staat dat u voor verhuur van de woning toestemming nodig heeft van de hypotheekbank.
  • sommige gemeenten of verenigingen van eigenaren (appartementen) kunnen bepaalde eisen stellen ten aanzien van verhuur.
  * Bovenstaande is informatief bedoeld en genoemde regelingen kunnen wijzigen, exacte informatie dient u in te winnen bij de daarvoor bestemde overheidsinstellingen. Aan het bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend.

  EEN HUIS HUREN, DE MOGELIJKHEDEN BIJ EIGEN HAARD
  Eigen Haard is gespecialiseerd in het verhuren van woningen en appartementen voor een bepaalde periode. Wij maken daarbij onderscheid tussen gestoffeerde en gemeubileerde woningen.

  VOOR WIE IS ONZE VERHUURSPECIALISATIE BESTEMD
  De woningen die wij verhuren zijn eigendom van mensen die, meestal tijdelijk, van werkomgeving veranderen, of om andere redenen tijdelijk willen verhuren. Het gaat vaak om eigenaren die werkzaam zijn bij multinationals, universiteiten, internationale scholen, internationale projecten, enzovoorts. Over het algemeen keert de verhuurder na een periode van afwezigheid weer terug naar zijn eigen woning.

  De huurders verkeren in omgekeerde richting vaak in dezelfde positie maar bestaan ook uit mensen die bijvoorbeeld een woning in aanbouw hebben en daardoor tijdelijk een onderkomen behoeven. De huurders die in aanmerking komen dienen in ieder geval met een aantoonbare reden voor een vastgestelde periode een woning nodig te hebben.

  WAT HOUDT "GESTOFFEERD" IN

  In een gestoffeerde woning bevindt zich:
  • vaste vloerbedekking, parket of laminaatvloeren, eventueel plavuizen
  • gordijnen of rolgordijnen, eventueel zonwering
  • utiliteitsverlichting
  • een keuken met over het algemeen: een koelkast, vaak een vaatwasser, een fornuis, een afzuigkap en een oven/magnetron
  • een wasmachine

  Het uitgangspunt is dat men zelf meubels, serviesgoed, pannen en linnengoed dient mee te brengen.

  WAT HOUDT "GEMEUBILEERD" IN

  Een gemeubileerde woning bevat minimaal:
  • vaste vloerbedekking
  • raamdecoratie
  • utiliteitsverlichting
  • een goed uitgeruste keuken met: een koelkast, vaak een vaatwasser, een fornuis, een afzuigkap, een oven/magnetron, serviesgoed, bestek, pannen, keukengarnituur en een mixer
  • een wasmachine, eventueel een droger
  • meubels zoals, een zithoek, een televisie, een eethoek, bedden, eventueel linnengoed, kasten, eventueel wat meer lampen

  Het uitgangspunt is dat men alleen zijn koffers behoeft uit te pakken om te kunnen wonen.

  DE HUURPERIODE
  De woningen worden voor minimaal één jaar verhuurd, vaak is een langere periode mogelijk.

  EEN HUURWONING ZOEKEN, HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK
  Eigen Haard beschikt over verschillende zoekmogelijkheden. Allereerst is er deze website met ons actuele woningaanbod, daarnaast is er aanbod te vinden op www. funda. nl, de site van de NVM. Als u onze beheerafdeling opbelt ( ************dat kunt U onze huurbrochure aanvragen per post, fax of e-mail.
  Voor het meest actuele aanbod kunt u het beste niet meer dan twee maanden voordat u wilt wonen starten met zoeken.

  DE BESTE KANS VAN SLAGEN
  U kunt zoeken op verschillende manieren: u zou enkele makelaars kunnen opbellen in de omgeving van waar u wilt wonen, of afreizen naar het gebied van u keuze en hopen ter plaatse iets te vinden, websits uitkammen, lukraak folders aanvragen enz. . Erg onoverzichtelijk en onzeker allemaal.

  Het allerbeste dat u kunt doen is Eigen Haard inschakelen! Als u ons inschakelt om voor u en met u te zoeken dan bestrijkt u direct onze gehele regio. Voordat u naar ons toe komt zetten wij een route in elkaar om als u over komt, direct een aantal woningen te bezichtigen die aan uw wensen tegemoet komen. Het enige dat u vooraf hoeft te doen is aan Eigen Haard kenbaar maken wat u expliciet zoekt, in welke omgeving en per wanneer.

  WAT MAG U VAN EIGEN HAARD VERWACHTEN
  Bij uw zoekopdracht selecteert Eigen Haard de woningen die het meest aan uw wensen tegemoet komen. Behalve om de indeling van de woning gaat het daarbij bijvoorbeeld ook om: de door U gewenste huurperiode, de meest ideale regio in verband met uw werk, de scholen voor de kinderen, schoolbussen of openbaar vervoer, uitvalswegen, Schiphol, recreatie, enzovoorts.

  Wij nemen u mee naar de beschikbare woningen en adviseren u over de woonomgeving en over de redelijkheid van de gevraagde huurprijs. Wij onderhandelen na overleg met U over de huurprijs en de faciliteiten van de door u gekozen woning. Punten van onderhandeling kunnen bijvoorbeeld zijn: is de woning voldoende gemeubileerd, is de woning schoon, de kwaliteit van de aanwezige apparatuur, worden desgewenst huisdieren toegelaten, enz. Samen met u bepalen wij de meest ideale woonomgeving.
  Verder zijn wij u behulpzaam met het aanvragen/regelen van bij voorbeeld: telefoon, energie, kabel TV, bewoners belasting (OZB). Ook met vragen over onderhoud en reparaties kunt U bij ons terecht.

  WAT KOSTEN DE DIENSTEN VAN EIGEN HAARD
  Als u exclusief via Eigen Haard op zoek gaat naar een geschikte woonruimte dan bereken wij u als u geslaagt bent een percentage van de jaarhuur, eventueel vermeerderd met de servicekosten over een jaar (alleen bij een appartement). Neemt U gerust contact met ons op voor onze tarieven. In sommige gevallen vergoedt uw werkgever u onze kosten. Wij nemen U voor een luttel bedrag veel tijdrovend gedoe uit handen.
  UW PERSOONLIJKE GEGEVENS ZIJN VAN BELANG
  Het is voor ons van belang om kennis te hebben van: het aantal personen waarmee u wilt huren en de samenstelling (aantal volwassenen, aantal kinderen), brengt u huisdieren mee, de reden van uw verblijf in Nederland en/of uw werkgever. Zoekt u een woonhuis of een appartement, gestoffeerd of gemeubileerd, heeft u parkeerruimte nodig.

  WAT WORDT ER VAN EEN HUURDER VERWACHT
  Van een huurder en de zijnen wordt verwacht dat hij de huur op tijd betaalt, woning netjes bewoont en na de huurperiode schoon en onbeschadigd achterlaat. Bij aanvang van de huur heeft er een incheck plaats. Alvorens de sleutel te overhandigen wordt samen met u bekeken of de woning compleet is en aan de vooraf gemaakte afspraken voldoet. Na afloop van de huurperiode heeft een uitcheck plaats. Voor het accepteren van de sleutels, wordt samen met u in de woning bekeken of u deze correct oplevert. Er wordt onder andere gewerkt met inventarislijsten die vooraf en na afloop van de huur met u worden doorgenomen.

  DE OPZEG TERMIJN
  Als u de huurovereenkomst afloop dan dient u twee maanden van te voren de huur schriftelijk op te zeggen. De verhuurder heeft dan het recht om zo nodig, na overleg met u, met nieuwe gegadigden de woning te bezichtigen.

  Meer informatie

  INTO Real Estate

  Welkom bij the INTO Real Estate - the Rental Manager!

  Wij zijn een jonge en persoonlijke Vastgoedintermediair, voornamelijk actief in de regio Leiden en Den Haag. Wij houden ons bezig met het bemiddelen in verkoop- en verhuurwoningen en alles wat hiermee verband houdt.

  INTO Real Estate - the Rental Manager staat garant voor heldere communicatie, maatwerk en een optimale snelle service. Wij nodigen u uit om uw wensen aan ons kenbaar te maken middels onze website: www. intorealestate. nl. Wij nemen dan z. s. m. contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Een prettige dag nog.

  Met vriendelijke groet,

  Koen Reijnierse
  INTO Real Estate - the Rental Manager
  www. intorealestate. nl

  Modern Real Estate & Old-fashioned service!

  Meer informatie