Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Naarden

7 resultaten

  Heyen Makelaars

  Heyen Makelaars bestaat uit een hecht en hoog opgeleid team van vastgoedspecialisten, dat zich dagelijks bezighoudt met bemiddeling bij aan- en verkoop en verhuur van woningen en het uitbrengen van taxaties. Zowel gezinnen, als senioren en starters maken al sinds 1939 dankbaar gebruik van de expertise van Heyen Makelaars.

  Meer informatie

  Michiel Koudijs Makelaardij

  38 jaar ervaring, sterke betrokkenheid en uitgebreide markt- en vakkennis

  Michiel Koudijs Makelaars heeft sinds 38 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de regio ­­­­Gooi­­ en Vechtstreek. Ook in de regio Almere zijn wij goed ingeburgerd. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de NVM gezien onze focus op expertise, betrouwbaarheid en service.

  Wij zijn er trots op dat we al drie generaties lang het makelaarsvak uitoefenen, maar onze kracht ligt bovenal in onze persoonlijke aanpak, sterke betrokkenheid, deskundigheid en actuele markt- en vakkennis. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of taxaties - de tevredenheid van onze klanten is zeer groot. ­

  Onze enthousiaste, betrokken ­en gecertificeerde makelaars hebben jarenlange ervaring in het vak en kennen de markt door-en-door. Van het kopen of verkopen van een huis tot de taxatie, aan- en verhuur van woningen en bedrijfspanden – wij staan in alle fasen van het proces graag voor u klaar. Ook voor overig advies op het gebied van woning- of bedrijfsmakelaardij kunt u uiteraard bij ons terecht.

  U bent van harte welkom in ons sfeervolle kantoor in het hart van Naarden-Vesting!

  Dienstverlening: ervaren, betrouwbaar, betrokken, verkoop, aankoop, taxaties (NWWI), verhuur, aanhuur, bedrijfsonroerendgoed.

  Gecertificeerd: VastgoedCert, NVM, NWWI.

  Specialismen: verkoop, aankoop, taxties, verhuur, aanhuur voor woningen en bedrijfmatig onroerend goed.

  Meer informatie

  Ilse Millin Makelaardij

  Wij zijn 2 vrouwelijke makelaars die voor u de volgende dienstverlening kunnen faciliteren:

  - aankoop en/of verkoop van uw woning

  - verhuur of aanhuur van een woning

  - taxaties, zowel gevalideerd tbv oa een hypotheek, als niet gevalideerd

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

  Stadhouder Makelaardij

  Centraal gelegen in Naarden vindt u Stadhouder Makelaardij, dé specialist in Naarden en Bussum. Als register makelaar zijn we u graag van dienst bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Een woning optimaal onder de aandacht voor de maximaal haalbare prijs? Deskundig advies en begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning? Of een solide taxatierapport bij bijvoorbeeld een scheiding of financiering? Bij Stadhouder Makelaardij treft u de specialisten die uw verwachtingen overtreffen.

  Stadhouder Makelaardij heeft een samenwerkingsverband met Floberg Makelaardij in Huizen en is sinds begin 2015 gevestigd in Naarden. Hier kunnen wij ons volledig focussen op het gebied Naarden-Bussum, tegenwoordig onderdeel van de gemeente Gooise Meren. We mogen gerust stellen dat we dit gebied kennen als onze broekzak. En dat gaat beduidend verder dan het aan- of verkopen van uw woning… Niet alleen kennis van de woningmarkt, maar ook van de buurt en de aanwezige faciliteiten. Ervaar de meerwaarde van een erkende, maar vooral betrokken makelaar. Stap eens binnen bij Stadhouder Makelaardij!

  Meer informatie

  Floberg Makelaardij Bussum

  Fanatiek, energiek en midden in uw markt! Floberg makelaardij is een kleinschalig nvm kantoor gevestigd in het gooi met actieve makelaars, lokale kennis en een groot marktaandeel. Wij verzorgen de verkoop van uw woning, voor aankoop bent u aan het juiste adres en ook taxaties zijn voor ons geen probleem. Voor een passende hypotheek werken wij samen met de beste financiële specialisten. Loop gerust een keer bij ons binnen om met een van ons te praten over uw onroerend goed wensen.

  Meer informatie

  Liesbeth Ament Makelaars

  Een huis is als een goede vakantie, als een maatpak, een onvergetelijke ontmoeting of een niet geplande vrije dag Gaat u maar na? Herinneringen. Wie heeft ze niet en dan vaak, bijna altijd in combinatie met een bepaalde ruimte, een kamer, een tuin, een uitzicht. Of dromen; toekomstbeelden. Zijn die niet veelal onlosmakelijk verbonden met een locatie, een plek om te zijn, om te wonen? Een open deur, maar uw huis is een deel van uw leven; onlosmakelijk verbonden met wat u meemaakt, wat u ervaart als prettig, comfortabel, goed en geborgen. Verbonden met dat waar we voor gaan en waar we van genieten. Een huis voelt uitstekend aan en dan is het uw huis. Kom daar maar eens om. De lat ligt hoog en zo hoort dat ook. Een huis is meer dan een aankoop of een verkoop. Is meer dan een afspraak met een makelaar of een "bezoekje" op internet. Liesbeth Ament Makelaars bestaat uit een klein team van zeer betrokken, deskundige medewerkers. Met een uitgebreide ervaring en dat betekent dus ook we beschikken over een omvangrijk netwerk. Precies wat u zoekt: de makelaar die net even beter, sneller, eerder is geïnformeerd dan wat u ooit gewend was. Dat is ons handelsmerk.

  Meer informatie