Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Naarden

7 resultaten

  Michiel Koudijs Makelaardij

  38 jaar ervaring, sterke betrokkenheid en uitgebreide markt- en vakkennis

  Michiel Koudijs Makelaars heeft sinds 38 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de regio ­­­­Gooi­­ en Vechtstreek. Ook in de regio Almere zijn wij goed ingeburgerd. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de NVM gezien onze focus op expertise, betrouwbaarheid en service.

  Wij zijn er trots op dat we al drie generaties lang het makelaarsvak uitoefenen, maar onze kracht ligt bovenal in onze persoonlijke aanpak, sterke betrokkenheid, deskundigheid en actuele markt- en vakkennis. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of taxaties - de tevredenheid van onze klanten is zeer groot. ­

  Onze enthousiaste, betrokken ­en gecertificeerde makelaars hebben jarenlange ervaring in het vak en kennen de markt door-en-door. Van het kopen of verkopen van een huis tot de taxatie, aan- en verhuur van woningen en bedrijfspanden – wij staan in alle fasen van het proces graag voor u klaar. Ook voor overig advies op het gebied van woning- of bedrijfsmakelaardij kunt u uiteraard bij ons terecht.

  U bent van harte welkom in ons sfeervolle kantoor in het hart van Naarden-Vesting!

  Dienstverlening: ervaren, betrouwbaar, betrokken, verkoop, aankoop, taxaties (NWWI), verhuur, aanhuur, bedrijfsonroerendgoed.

  Gecertificeerd: VastgoedCert, NVM, NWWI.

  Specialismen: verkoop, aankoop, taxties, verhuur, aanhuur voor woningen en bedrijfmatig onroerend goed.

  Meer informatie

  Heyen Makelaars

  Heyen Makelaars bestaat uit een hecht en hoog opgeleid team van vastgoedspecialisten, dat zich dagelijks bezighoudt met bemiddeling bij aan- en verkoop en verhuur van woningen en het uitbrengen van taxaties. Zowel gezinnen, als senioren en starters maken al sinds 1939 dankbaar gebruik van de expertise van Heyen Makelaars.

  Meer informatie

  Van Straaten ERA makelaardij

  Makelaarskantoor Van Straaten ERA makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Meentweg 38, Huizen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Straaten ERA makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Trigt Makelaars Huizen

  Van Trigt Makelaars is een modern NVM makelaarskantoor in Huizen met een frisse visie op de makelaardij. Door écht de tijd voor u te nemen en alle kansen helder in kaart te brengen vinden wij de perfecte match tussen wensen en mogelijkheden voor uw woning.

  Kiezen voor Van Trigt Makelaars betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering, met scherpe tarieven voor dienstverlening bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxaties, waardebepalingen en hypotheekadvies.

  Wij zijn te bereiken van:
  Maandag t/m Vrijdag: 09.00- 17.30uur
  Buiten deze tijden zijn wij u graag op afspraak van dienst.

  Breng een bezoekje aan ons sfeervolle kantoor in het Oude Centrum van Huizen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer informatie

  Floberg Makelaardij Huizen

  Makelaarskantoor Floberg Makelaardij Huizen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 39 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Achterbaan 40-a, Huizen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Floberg Makelaardij Huizen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Stadhouder Makelaardij

  Centraal gelegen in Naarden vindt u Stadhouder Makelaardij, dé specialist in Naarden en Bussum. Als register makelaar zijn we u graag van dienst bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Een woning optimaal onder de aandacht voor de maximaal haalbare prijs? Deskundig advies en begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning? Of een solide taxatierapport bij bijvoorbeeld een scheiding of financiering? Bij Stadhouder Makelaardij treft u de specialisten die uw verwachtingen overtreffen.

  Stadhouder Makelaardij heeft een samenwerkingsverband met Floberg Makelaardij in Huizen en is sinds begin 2015 gevestigd in Naarden. Hier kunnen wij ons volledig focussen op het gebied Naarden-Bussum, tegenwoordig onderdeel van de gemeente Gooise Meren. We mogen gerust stellen dat we dit gebied kennen als onze broekzak. En dat gaat beduidend verder dan het aan- of verkopen van uw woning… Niet alleen kennis van de woningmarkt, maar ook van de buurt en de aanwezige faciliteiten. Ervaar de meerwaarde van een erkende, maar vooral betrokken makelaar. Stap eens binnen bij Stadhouder Makelaardij!

  Meer informatie

  Ilse Millin Makelaardij

  Wij zijn 2 vrouwelijke makelaars die voor u de volgende dienstverlening kunnen faciliteren:

  - aankoop en/of verkoop van uw woning

  - verhuur of aanhuur van een woning

  - taxaties, zowel gevalideerd tbv oa een hypotheek, als niet gevalideerd

  Meer informatie