Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Nootdorp

3 resultaten

  Habets Makelaardij

  Habets makelaardij is een actief, deskundig en vooral betrouwbaar makelaarskantoor! Gaan altijd voor een optimaal resultaat. Wij nemen al uw zorgen uit handen vanaf de eerste kennismaking tot aan de levering bij de notaris. Of het nu gaat om een aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning. Wij bieden u onze kwaliteitsdiensten aan voor een zeer aantrekkelijk en concurrerend tarief. Kortom wij zijn het makelaarskantoor waar u naar op zoek bent!

  Meer informatie

  BN makelaardij

  Makelaarskantoor BN makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Dorpsstraat 29, Nootdorp.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van BN makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kooij Makelaardij

  Tegenwoordig komt er veel bij kijken om uw woning of appartement te verkopen.

  De juiste prijszetting, een goede verkoopbrochure en een pakkende advertentietekst zijn dan nog maar het begin. Als u uw woning of appartement wilt verkopen kunt u erop vertrouwen dat Kooij Makelaardij dat doet met een actieve, professionele en persoonlijke begeleiding.

  Kooij makelaardij is gevestigd in Nootdorp met als werkgebied regio Haaglanden. We hebben een duidelijk herkenbare uitstraling, waarbij eerlijkheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn we als lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerendgoed (VBO) altijd op de hoogte van landelijke trends en ontwikkelingen in de onroerendgoed branche.

  Bij de verkoop van uw woning kunt u van ons het volgende verwachten:

  Eerlijk en uitgebreid advies

  Uitvoerige opname en internetpresentatie

  Actieve benadering naar potentiële kopers

  Flexibele bezichtigingstijden

  Een goede verkoopprijs

  Reële courtage

  Uitstekende nazorg

  Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Meer informatie