Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Nootdorp

4 resultaten

  BN makelaardij

  Makelaarskantoor BN makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dorpsstraat 29, Nootdorp.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van BN makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Doen NVM Makelaars Voorburg

  Een professioneel en jong makelaarskantoor, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld. Met een solide reputatie en een trotse historie. Gegroeid en gespecialiseerd in de jaren.

  Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van DOEN NVM Makelaars laat zich het beste omschrijven als transparant, doeltreffend, actief maar zeker ook gedegen en met een uiterst persoonlijke benadering. Wij zijn trouw aan de menselijke aanpak die al onze medewerkers al jaren typeert. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw initiëring, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

  Voor een persoonlijk gesprek met een van ons geniet het de voorkeur van tevoren een afspraak te maken. De kans is namelijk aanwezig, dat wij onderweg zijn voor onze cliënten. Het maken van een afspraak betekent dat er tijd voor u gereserveerd wordt om uw persoonlijke wensen te relateren aan het te verwachten resultaat.

  Of het nu gaat om koop, verkoop, een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoopbeslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

  Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

  Stuur ons een e-mail of reageer via ons contactformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch bereiken. Graag stellen wij onszelf en onze dienstverlening nader aan u voor in een persoonlijk gesprek.

  Graag tot ziens bij DOEN NVM Makelaars.

  Meer informatie

  Kooij Makelaardij

  Tegenwoordig komt er veel bij kijken om uw woning of appartement te verkopen.

  De juiste prijszetting, een goede verkoopbrochure en een pakkende advertentietekst zijn dan nog maar het begin. Als u uw woning of appartement wilt verkopen kunt u erop vertrouwen dat Kooij Makelaardij dat doet met een actieve, professionele en persoonlijke begeleiding.

  Kooij makelaardij is gevestigd in Nootdorp met als werkgebied regio Haaglanden. We hebben een duidelijk herkenbare uitstraling, waarbij eerlijkheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn we als lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerendgoed (VBO) altijd op de hoogte van landelijke trends en ontwikkelingen in de onroerendgoed branche.

  Bij de verkoop van uw woning kunt u van ons het volgende verwachten:

  Eerlijk en uitgebreid advies

  Uitvoerige opname en internetpresentatie

  Actieve benadering naar potentiële kopers

  Flexibele bezichtigingstijden

  Een goede verkoopprijs

  Reële courtage

  Uitstekende nazorg

  Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Meer informatie

  Habets Makelaardij

  Habets makelaardij is een actief, deskundig en vooral betrouwbaar makelaarskantoor! Gaan altijd voor een optimaal resultaat. Wij nemen al uw zorgen uit handen vanaf de eerste kennismaking tot aan de levering bij de notaris. Of het nu gaat om een aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning. Wij bieden u onze kwaliteitsdiensten aan voor een zeer aantrekkelijk en concurrerend tarief. Kortom wij zijn het makelaarskantoor waar u naar op zoek bent!

  Meer informatie

Woningen te huur in Nootdorp? Met Pararius, de zestalige online autoriteit voor verhuren van huis of appartement. Ook expat verhuur in Nootdorp.

Uw huis te huur voor breed publiek

Pararius is de leidende specialist voor verhuur van uw appartement of woning in Nootdorp. Indien u nu meteen woningen te huur in Nootdorp wil zetten, klik dan hier: woning verhuren. Met Pararius bereikt u maandelijks honderdduizenden woningzoekers en kunt u verhuren aan expats!

Verhuren in Nootdorp? Selectie aan de poort!

Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van huizen in Nootdorp. Elke makelaar in Nootdorp die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar teneinde de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Wij zijn zeer gebrand op vertrouwen en weren bij de minste twijfel verhuurders die niet in ons beeld van netjes zaken doen passen. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij 4 woningen in de verhuur in Nootdorp. Liever wat minder huizen te huur in Nootdorp dan dat we huurwoningen tonen van discutabele makelaarskantoren. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont derhalve alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Nootdorp.

Expat verhuur in Nootdorp

Verhuren aan expats is een vak apart. Bij verhuur van uw woning aan expats speelt het internet een cruciale rol. Voor verhuur aan expats in Nootdorp is Pararius daarom de aangewezen partij. Als enige heeft Pararius zich serieus toegelegd op het verhuren aan expats. Middels zestaligheid en wereldwijd bereik is Pararius van ongekende waarde voor expat verhuur in Nootdorp.

Zet direct woningen te huur in Nootdorp

Uw woning te huur in Nootdorp? Hier kunt u de contactgegevens van makelaars opvragen door op de hier getoonde link of banner te klikken. Zo kunt u snel in contact komen met een geschikte makelaar om uw huis in Nootdorp te huur te zetten. U kunt contact leggen op drie manieren: i) direct bellen, ii) emailen via onze email-link of iii) de website van de verhuurmakelaar bezoeken via de link. De eerste stap om met een professionele makelaar uw woning in Nootdorp te huur te zetten is hier dus snel en eenvoudig gezet.

Pararius, ook voor expats en verhuur van woningen in Nootdorp.

 

+ Toon meer