Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Wassenaar

3 resultaten

  i4 Housing

  In i4housing hebben vier professionals hun kennis gebundeld. Ton van Soest, Robert Jan Pander, Marc van Dijk en Chita van Soest hebben ieder voor zich een eigen specialisme en netwerk.

  Heeft u vragen of advies nodig of bent u gewoon toevallig in Wassenaar? Loop bij ons binnen! Onder de paraplu van de NVM hanteert i4 Housing, met plezier en enthousiasme een eigen manier van werken. U kunt bij ons terecht voor koop, verkoop en taxaties, huur, verhuur en beheer van woningen.
  Wij gaan graag voor u aan de slag, zegt u het maar! Wij nodigen u uit, onder het genot van een kopje koffie of thee, vrijblijvend over uw plannen te praten. Ons ‘huis’ staat open!

  Meer informatie

  Apollo Makelaardij Haaglanden

  Al 10 jaar een deskundig, flexibel, persoonlijk en doortastend makelaarskantoor met een sterk ontwikkeld gevoel voor dienstverlening en kwaliteit.

  Apollo Makelaardij is uitgegroeid naar een effectief en doelgericht kantoor met 2 vestigingen: Amsterdam Oud-Zuid voor de regio Groot Amsterdam en Wassenaar voor de regio Haaglanden.

  Wij zijn u uiteraard graag van dienst bij:

  De verkoop van uw woning in Groot Amsterdam.

  De verkoop van uw woning in de regio Haaglanden.

  De zoektocht naar uw droomhuis en daarbij de aankoop van uw woning.

  Samen met u gaan we voor het beste resultaat. Kom langs of neem eens contact met ons op.

  Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO, hiermee onderstrepen wij onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid.

  Waarom Apollo Makelaardij

  No cure no pay is bij Apollo makelaardij een vanzelfsprekendheid

  Aantoonbaar goede verkoopresultaten (verkoopprijs en -termijn)

  Veel lokale kennis

  Beschikking over een groot netwerk

  Persoonlijke aandacht

  Specialist in woningmarketing

  Scherpe tarieven met veel mogelijkheden

  Gratis waardebepaling, dan weet u waar u aan toe bent!

  Heeft u eenmaal besloten om Apollo Makelaardij in te schakelen voor de verkoop van uw woning, klik dan hier voor de verkoopprocedure.

  Meer informatie

  Makelaarscentrum Wassenaar

  Remmerswaal Makelaardij is gevestigd in het centrum van Wassenaar. U kunt bij Remmerswaal terecht voor verkoop, aankoop, huur en verhuur van zowel particulier als zakelijk vastgoed.

  Dochteronderneming MR Vastgoedbeheer is gespecialiseerd in het beheer van verhuurd onroerend goed en vereniging van eigenaren.

  Remmerswaal Makelaardij kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, kennis van de lokale markt en een no-nonsense mentaliteit. Wilt u meer te weten komen over ons kantoor, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

  Met vriendelijke groet,

  het team van Remmerswaal Makelaardij

  Meer informatie