Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  23

  Huurwoningen Enschede

  Huurwoningen in Enschede? Vind alle huurhuizen op Pararius!

  Ben je op zoek naar een huurwoning in Enschede? Op Pararius vind je eenvoudig en gratis een compleet overzicht van huurwoningen in Enschede. Of je nu op zoek bent naar een appartement, kamer, studio of huurwoning in Enschede: op Pararius vind je het allemaal!

  Huren in Enschede
  Enschede ligt in de provincie Overijssel en is de grootste stad van Oost-Nederland. Er wonen bijna 160.000 mensen (2020) en de stad is constant in ontwikkeling. Zo zijn er de afgelopen jaren flink wat huurwoningen in Enschede bijgebouwd. In het centrum van Enschede vind je daarentegen veel huurwoningen in oude karakteristieke panden. Ook in wijken als Twekkelerveld, De Bothoven en Park Stokhorst zijn veel huurwoningen te vinden.

  Wonen in Enschede
  Wie op zoek is naar een huurwoning in Enschede heeft ruime keuze. Van de bijna 75.000 woningen in de stad is iets meer dan de helft een huurwoningen (2020). De meeste huurwoningen zijn in beheer van woningcorporaties, 13 procent valt in de vrije huursector. In Enschede zijn voornamelijk eengezinswoningen te vinden, ongeveer 35 procent van alle woningen is een appartement. Ondanks dat de vraag naar huurwoningen in Enschede toeneemt, is huren in de stad nog redelijk betaalbaar. Nieuwe huurders in de vrije sector betaalden in het vierde kwartaal van 2020 gemiddeld €10,59 per vierkante meter per maand voor een huurwoning in Enschede. Dit is een stuk lager dan de gemiddelde huurprijs van huurwoningen in de rest van Nederland.

  Vind jouw nieuwe huurwoning in Enschede
  Op Pararius vind je een compleet overzicht van huurwoningen in Enschede die worden aangeboden door professionele verhuurmakelaars. Met behulp van onze handige filters zoek je alleen tussen huurwoningen in Enschede die aan jouw wensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een appartement, kamer, studio of huurwoningen in Enschede: op Pararius vind je het allemaal.

  Een woning verhuren in Enschede
  Wil je een woning verhuren in Enschede? Ook dan ben je bij Pararius aan het juiste adres. Je vindt hier een compleet overzicht van makelaars in Enschede die gespecialiseerd zijn in de verhuur van woningen. Alle makelaars in dit overzicht zijn aangesloten bij Pararius. Als je je huurwoning verhuurt via een van deze makelaars, zal deze ook op Pararius worden geplaatst. Hierdoor komt jouw huurwoning in Enschede onder de aandacht van maar liefst 2 miljoen woningzoekers per maand!

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Enschede

  De afgelopen 5 dagen zijn er 7 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.