Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  30

  Huurwoningen Zwolle

  Huurwoningen Zwolle, alle huurwoningen vind je op Pararius.

  Ben je op zoek naar huurwoningen in Zwolle? Via Pararius vind je eenvoudig jouw nieuwe huurhuis. Online huurwoningenplatform Pararius helpt jou gratis aan een huurwoning in Zwolle. Het vinden van huurwoningen in Zwolle is dus zeer eenvoudig!

  Over Zwolle
  De stad Zwolle ligt in de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-Ijsselkanaal verbonden met de Ijssel. Zwolle heeft per 1 januari 2020 een inwonersaantal van 128.831 verdeeld over 60.093 huishoudens. De verdeling tussen het aantal mannen en vrouwen in Zwolle is ongeveer gelijk. De leeftijdscategorie 25 tot 45 jaar vormt de grootste leeftijdsgroep binnen de inwoners van Zwolle, gevolgd door de leeftijdscategorie 45 tot 65 jaar. De stad telt 5 stadsdelen en 17 wijken. Zo kent de stad de volgende stadsdelen: stadsdeel Noord, stadsdeel Zuid, stadsdeel West, stadsdeel Oost en stadsdeel Midden. Veerallee, Spoolde, Berkum, Buitengebied-Zuid, Schelle en Buitengebied-Oost vormen een aantal van de populairste en fijnste wijken volgens inwoners van Zwolle.

  Wonen in Zwolle
  Pararius is een website die zich speciaal richt op het samenbrengen van de huurder en de verhuurder. Hier vind je een grote hoeveelheid huurwoningen in Zwolle. Zwolle is een stad waar de liefhebber van groen zich helemaal thuis zal voelen. In 2005 is Zwolle uitgeroepen tot groenste stad van Nederland, en in 2006 zelfs tot groenste stad van Europa. Voor de natuurliefhebber zijn er dus veel mogelijkheden, maar ook voor de mensen die zich meer prettiger voelen in een stedelijk gebied biedt Zwolle een uitstekend alternatief. De variëteit aan huurwoningen is enorm, van een mooie huurvilla in de rustige buitenwijken van Zwolle tot een luxe huurappartement in de binnenstad. In Zwolle vind je daarnaast ook de mooiste boekenwinkel van Nederland, genaamd Waanders In De Broeren. Deze boekhandel is gevestigd in de Broerenkerk en heeft door de locatie een hele monumentale uitstraling. Voor een museumbezoek kun je terecht bij Museum de Fundatie, een prachtig kunstmuseum. Ook voor een dagje winkelen kun je in Zwolle terecht. Bekende winkelstraten in Zwolle zijn de Diezerstraat, de Sassenstraat, de Luttekestraat en de Oude Vismarkt. De Sassenstraat is uitgeroepen tot een van de 10 beste winkelstraten van Nederland.

  Ben je op zoek naar een appartement in Zwolle, dan kun je je hart ophalen. De meeste huurwoningen in Zwolle op Pararius zijn namelijk appartementen.

  Huurprijzen in Zwolle
  In het derde kwartaal van 2020 kostten huurwoningen gemiddeld €16,56 per vierkante meter per maand in Nederland. Hiermee is de gemiddelde huurprijs van huurwoningen in Nederland gedaald met 0,4% ten opzichte van een jaar ervoor. De gemiddelde huurprijs in Overijssel ligt ten opzichte van de gemiddelde landelijke huurprijs iets lager. In Overijssel betaal je namelijk gemiddeld €10,65 per vierkante meter per maand voor huurwoningen.

  Woning in Zwolle verhuren
  Wil je een huis verhuren in Zwolle? Dan ben je bij het zestalige Pararius aan het juiste adres! Hier kun je je woning in Zwolle verhuren aan expats of aan de vele Nederlandse woningzoekenden die actief zoeken naar huurwoningen op dit platform. Wil je als huiseigenaar jouw huis verhuren via Pararius, neem dan contact op met een makelaar die actief is met de verhuur van woningen in Zwolle en werkt met Pararius. Dit doe je het snelst via deze link: huis verhuren. Zo staat jouw huurwoning binnen no time tussen het aanbod aan huurwoningen in Zwolle!

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Zwolle

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.