Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

3

Huurwoningen Groesbeek

 • Appartement Beethovenstraat

  6561 EH Groesbeek (Groesbeek Centrum-Noord)
  € 950 per maand
  Op een steenworp afstand van het centrum van Groesbeek gelegen gemeubileerde bovenwoning met ...
  woonopp.
  80 m²
  kamers
  3
 • Huis Wylerbaan

  6561 KR Groesbeek (Buitengebied Groesbeek-Noord)
  € 1.800 per maand
  Prachtige zeer ruime (160m2) luxe gemeubileerde woning met kantoorruimte voorzien van alle ...
  woonopp.
  161 m²
  kamers
  4
  bouwjaar
  1935
 • Appartement Dorpsstraat

  6561 CB Groesbeek (Groesbeek Centrum-Noord)
  € 444 per maand
  Ruime kamer met woon en slaapkamer in het centrum van Groesbeek. De Dorpsstraat is makkelijk te ...
  woonopp.
  35 m²
  kamers
  1

Huurwoningen in Groesbeek - een huis huren begint hier!


Op zoek naar een huurwoning in Groesbeek? Ons aanbod van huurhuizen in Groesbeek is vrij ruim, bekijk alle beschikbare huurwoningen op Pararius.

Over Groesbeek
Groesbeek hoort bij de gelijknamige gemeente Groesbeek. Groesbeek ligt in de Nederlandse provincie Gelderland. De streek waar Groesbeek zich bevindt, heet het rijk van Nijmegen. Groesbeek telt ongeveer 20.000 inwoners. Het Rooms-katholieke Groesbeek staat bekend als de thuisbasis van verschillende toonaangevende voetbalclubs. Door de voorlaatste ijstijd zijn er vele heuvels en dalen ontstaan in Groesbeek. Ten hoogte van het huidige Groesbeek kwam gletsjerijs tot stilstand. Op deze plek meet het hoogste punt nog steeds negentig meter boven het NAP. Opgravingen hebben aangetoond dat Groesbeek al sinds de Romeinse tijd bewoond is. Tijdens werkzaamheden in 1.990 zijn restanten gevonden van het kasteel van de Heeren van Groesbeek. In 1.865 werd voor het eerst een spoorlijn aangelegd in Groesbeek. In 1905 werd een stoomzuivelfabriek gebouwd en later kwamen er meer kleine fabrieken. De werk gelegenheid nam toe, maar ondanks de fabrieken waren mensen aangewezen om elders te werken in de regio. Meer informatie over wonen in Groesbeek vindt u op deze site: Gemeente Groesbeek.

Beschikbare huurappartementen in Groesbeek
Alle soorten appartementen in Groesbeek kunt u hier makkelijk bekijken. U kunt hier terecht voor een appartement te huur, maar ook voor flats, villa’s en andere soorten huurwoningen in Groesbeek. Op onze 'uitgebreid zoeken' pagina is makkelijk te selecteren wat u zoekt in uw nieuwe huurwoning. Zo is het mogelijk te filteren op type woning, bijv. appartement, villa, kamer, etc. maar ook gedetailleerde zaken als een open haard, tuin, vloertype is te kiezen.

Een woning huren in Groesbeek
Een huis huren in Groesbeek kan lastig zijn vanwege krap aanbod in huurhuizen. Pararius is gespecialiseerd in huurwoningen en biedt u daarom specifieke diensten aan om sneller te kunnen reageren op een nieuwe huurwoning. Zo is er de email alert, die u een e-mail stuurt zodra een nieuwe woning in Groesbeek te huur komt. Zo kunt u als eerste reageren op een huis in de verhuur.