Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Wijchen

 • Appartement Markt 20 C

  6602 AN Wijchen (Centrum)
  € 1.150 per maand
  TE HUUR: mooi appartement met uitzicht op de gezellige markt van het centrum van Wijchen, nabij ...
  • 100 m² woonopp.
  • 3 kamers
  • 1990 bouwjaar
 • Appartement Oosterweg 71

  6602 HC Wijchen (Centrum)
  € 1.250 per maand
  TE HUUR: in het centrum van Wijchen nabij alle winkels/scholen en uitgaansgelegenheden, het station ...
  • 120 m² woonopp.
  • 3 kamers

Huurwoningen Wijchen, alle huurhuizen in Wijchen op Pararius!

Huurwoningen in Wijchen, vind eenvoudig uw huurhuis op Pararius. Makelaars uit Wijchen bieden huurwoningen aan op Pararius.

Over Wijchen
Wijchen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp Wijchen telt ongeveer 33.000 inwoners. Wijchen ligt aan de Rijn nabij de Waal. Wijchen maakt deel uit van de stadsregio Arnhem- Nijmegen. Van oorsprong is Wijchen een agrarisch dorp dat al bestond in de steentijd. Archeologen zijn hier achter gekomen door vondsten die zij hebben opgedaan. Wijchen ontwikkelde zich als een plaats waar veel rijke Romeinen woonden. De voorwerpen zijn dan ook rijkelijk vertegenwoordigd. Op de Molenberg in Wijchen zijn Romeinse graven gevonden met daarin vele voorwerpen van glas, keramiek en metaal. Andere kernen uit de gemeente bevatten restanten van bouwwerken uit de oudheid. Het economische en sociale leven voor de Eerste wereldoorlog werd beheerst door een aantal kleine fabrikantenfamilies. Het waren families die vooral rijk waren en van edele afkomst kwamen. De fabriekjes hadden zich gespecialiseerd in auto’s en vrachtauto’s. Bezienswaardigheden zijn het kasteel van Wijchen dat in 1.392 voor het eerst werd vermeld en de oude molen die dateert uit het jaar 1.799. Wijchen kent een NS station en is daarmee goed te bereiken.

Appartementen huren in Wijchen
Bent u op zoek naar een huurappartement in Wijchen. Op Pararius vindt u vrijwel alle beschikbare appartementen in Wijchen. Schrijf u nu gratis is en vergelijk alle huurappartementen uit ons aanbod.

Woning huren in Wijchen
Pararius brengt huurders en verhuurders op een uitzonderlijke manier samen, via het woonportaal van Pararius kunt u al het aanbod van huurwoningen in Wijchen kosteloos bezichtigen. De werkwijze van Pararius zorgt voor transparantie en een up-to-date huuraanbod wat uniek is in Nederland. De huurwoningen in Wijchen die wij aanbieden, staan ook werkelijk te huur.