Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Huissen

 • Appartement Frankenstraat 18

  6851 CR Huissen (Uitbreiding Stad Huissen)
  € 925 per maand Verhuurd onder voorbehoud
  Gelegen in de gezellige stadskern van Huissen, gemeubileerd twee-kamer appartement met een tuin en ...
  woonopp.
  72 m²
  kamers
  2
  bouwjaar
  2001

Huurwoningen in Huissen, bekijk uw huurwoning op Pararius!

Huurwoningen in Huissen, bekijk gratis het huurhuizen aanbod in Huissen op Pararius. Uw ideale huurwoning in Huissen vindt u op Pararius.

Over Huissen
Huissen hoort bij de gemeente Lingewaard en ligt in de Nederlandse provincie Gelderland. Huissen ligt in de streek Over-Betuwe. Huissen telt ongeveer 18.000 inwoners. Op grond van geografische kenmerken is Huissen een dorp maar omdat Huissen tussen 1.348 en 1.795 stadsrechten heeft gehad, noemen de inwoners het een stad. Huissen is de grootste plaats van de gemeente. Doordat Huissen aan een rivier ligt is er een skyline die bepaald wordt door de parochiekerk en toenemende appartementengebouwen. Het plaatselijke dialect dat gesproken wordt in Huissen, is “Huusse”. In de Tweedewereldoorlog heeft Huissen flink geleden onder de bombardementen die plaatsvonden tijdens en na de slag om Arnhem. Veel oude gebouwen van Huissen zijn plat gebombardeerd waardoor er weinig over is van de oude architectuur. Door de bombardementen zijn veel huizen en gebouwen vrij nieuw. Hoewel Huissen momenteel een forenzendorp is, speelt tuinbouw nog steeds een grote rol . Daarnaast is Huissen erin geslaagd vele tradities in ere te houden.

Een woning huren in Huissen of verhuren in Huissen begint bij Pararius! Doorzoek gratis duizenden huurwoningen op Pararius!