Meer zien van deze woning?

Plan een bezichtiging

Te huur: Kamer Kanaalstraat in Utrecht

3531 CK Utrecht (Lombok-Oost)
€ 350 per maand
woonopp.
7 m²
kamers
1

Beschrijving

Adres en plaats: Kanaalstraat te Utrecht

Wijk/Ligging: Lombok

Huurprijs: € 350,- per maand (inclusief voorschot gebruikerslasten)

Omschrijving: Op nog geen 5 fietsminuten van Centrum en op loopafstand van het CS, gelegen in de bruisende winkelstraat Kanaalstraat, bevindt zich deze kleine maar gezellige studentenkamer! De voorzieningen, te weten: een woonkeuken, een zitkamer, balkon en twee badkamers, worden gedeeld met in totaal acht kamers.

Bijzonderheden:

  • De huurprijs is € 350,- inclusief voorschot gebruikerslasten
  • Profiel huur kandidaat: studerend vereist
  • Garantstelling ouders vereist
  • Aanvaarding: per 1 januari 2021
  • Totale oppervlakte: circa 7.5 m2
  • De verhuurperiode is voor minimaal en maximaal 12 maanden!
  • De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huursom
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: ****** of mailen naar: ****** Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Overdracht

Huurprijs
€ 350 per maand (Inclusief elektra, Inclusief gas, Inclusief servicekosten, Inclusief water)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Te huur
Beschikbaar
Per 01-01-2021
Borg
€ 350
Bijzonderheden
Gestoffeerd
Onderhoudsstaat
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
7 m²

Bouw

Type woning
Kamer

Indeling

Aantal kamers
1

Buitenruimte

Ligging
Aan een drukke weg, Nabij het openbaar vervoer