Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Leusden

 • Appartement Speelkamp

  3831 PE Leusden ('t Ruige Veld)
  € 999 per maand
  Compleet gemeubileerd stadsappartement (renovatie 2019) met ruim balkon op het zuiden! Perfecte ...
  woonopp.
  30 m²
  kamers
  2
  bouwjaar
  2019
 • Appartement De Kramershilt 2

  3831 CP Leusden (Hamershof)
  € 975 per maand
  Op de tweede verdieping van dit rustige appartementencomplex is dit drie-kamer appartement per 1 ...
  woonopp.
  73 m²
  kamers
  3

Huurwoningen Leusden, bekijk alle huurhuizen op Pararius.

Vindt uw ideale huurhuis in Leusden op Pararius. Pararius heeft een groot aanbod van huurwoningen, bekijk alle huurhuizen in Leusden via Pararius!

Over Leusden
Leusden is een plaats en gemeente in de provincie Utrecht. Leusden telt bijna 29.000 inwoners. Leusden bestond vroeger uit twee kleine dorpen, namelijk Leusbroek en Hamersveld. De naam Leusden is afkomstig van het Latijnse woord Lesdinium.

Leusden grenst aan de gemeenten Amersfoort, Barneveld, Woudenberg en Zeist. Overigens is Utrecht ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de Leusdense wijk Rozendaal staan de oudste drive-in woningen van Nederland. Meer informatie over wonen in Leusden vindt u op deze site: Gemeente Leusden.

Appartementen huren in Leusden
Huurappartementen zijn volop aanwezig in Leusden. Bekijk het aanbod van appartementen op Pararius en vindt uw toekomstige huurappartement.

Huurwoningen Leusden
Als u op zoek bent naar een huurwoning in Leusden, dan zit u bij Pararius goed! Pararius heeft een divers aanbod van huurwoningen en huurhuizen in Leusden. Schrijf u gratis in op de website en huur uw ideale huurhuis via Pararius.