Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  6

  Huurwoningen Vinkeveen

  Huurwoning Vinkeveen, alle huurhuizen in Vinkeveen op Pararius

  Op zoek naar een huurwoning in Vinkeveen? Op Pararius staan alle beschikbare huurwoningen in Vinkeveen, hier vindt u uw nieuwe huurhuis!

  Over Vinkeveen
  Vinkeveen is een dorp dat ligt in de gemeente genaamd De Ronde Venen in de provincie Utrecht.
  Vinkeveen is gelegen tussen Amsterdam en Utrecht en er wonen ongeveer 8400 inwoners.
  Vinkeveen was vroeger vaak in het nieuws vanwege de file op de A2 die er bijna elke dag stond. Met de verbreding van de A2 is dit nu een stuk minder. Vinkeveen is ook bekend vanwege de Vinkeveense Plassen waar veel gedoken wordt. Andere watersporten die er veel bedreven wordt is de zeilsport. De Vinkeveense plassen worden gescheiden door de provinciale weg N201 en de Baambrugse Zuwe.
  Meer informatie over wonen in Vinkeveen vindt u op deze website: Gemeente De Ronde Venen.

  Appartementen huren in Vinkeveen
  Appartementen die te huur staan in Vinkeveen kunt u bekijken op Pararius. Door middel van onze zoekmachine vindt u eenvoudig een huur appartement in Vinkeveen. Schrijf u nu in en bekijk alle huurappartementen in Vinkeveen dus op Pararius.

  Huurwoningen in Vinkeveen
  Zoekt u een huurhuis in Vinkeveen of een huurwoning in de buurt? Aarzel dan niet en schrijf je meteen in op Pararius om uw ideale huurwoning te vinden! In de regio van de Vinkeveense Plassen staan ook diverse villa’s te huur. Op Pararius vindt u zeker een huurhuis in Vinkeveen die aan uw wensen voldoet.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Vinkeveen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.