Meer zien van deze woning?

Plan een bezichtiging
Onder optie

Te huur: Kamer Mandjesstraat 1 A in Zwolle

8011 RM (Binnenstad-Zuid)
€ 700 per maand
  • 54 m²
  • 3 kamers

Beschrijving

SEMI APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS EN BALKON IN HARTJE BINNENSTAD TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt daarna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen, hier dient maandelijks €175,- voor betaald te worden. Internet wordt door de bewoners zelf gearrangeerd. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een goed verdienende werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woning bevindt zich op de eerste etage in een monumentaal pand en meet bijna 60m2. De opgang wordt gedeeld met de bovenbewoner van de tweede etage.

Het semi appartement heeft een knusse woonkamer aan de voorzijde van het pand en meet bijna 25m2. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de gezellige winkelstraat van Zwolle. De woonkamer is voorzien van veel daglicht dankzij de drie grote ramen. Via de woonkamer is de keuken te bereiken, voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap.

Uniek is dat de woning voorzien is van liefst 2 slaapkamers van respectievelijk 8m2 en 16m2 groot. In de grote slaapkamer zit een wastafel. Als kers op de taart kan er een privé balkon van 8m2 bereikt worden via de grote slaapkamer! In de hal zitten twee inbouwkasten.

De badkamer en het separate toilet worden gedeeld met de huurder van de woning op de tweede etage. In de badkamer kan een wasmachine geplaatst worden.

Het appartement is gelegen in de winkelstraat Diezerstraat. Hierdoor bent u altijd in de buurt van de gezellige terrassen, kroegen en natuurlijk de winkels. Een winkelcentrum met een supermarkt en andere alledaagse winkels is op een paar minuten fietsafstand gelegen. Het station is met 5 fietsen te bereiken.

Overdracht

Huurprijs
€ 700 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Onder optie
Beschikbaar
Per direct
Borg
€ 875

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Bouw

Type woning
Kamer

Indeling

Aantal kamers
3
Meld een probleem met deze woning