Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Alkmaar

26 resultaten

  LEYGRAAF Makelaars

  Makelaarskantoor LEYGRAAF Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 43 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Kennemerstraatweg 67, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van LEYGRAAF Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Broekman Makelaars Alkmaar

  Makelaarskantoor Broekman Makelaars Alkmaar is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 35 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Europaboulevard 439, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Broekman Makelaars Alkmaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Best van Staveren Makelaars

  Makelaarskantoor De Best van Staveren Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 26 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Europaboulevard 425, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Best van Staveren Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  VLIEG Alkmaar

  VLIEG Makelaars, het grootste makelaarskantoor van Alkmaar e. o. , is gevestigd aan de Robijnstraat 7 in Alkmaar. Op deze fraaie zichtlocatie met veel parkeergelegenheid aan de Zuid-ring van Alkmaar, schuin tegenover het AZ stadion (circa 100.000 verkeersbewegingen per etmaal), werkt een zeer gedreven commercieel team.

  Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw in de regio groot Alkmaar. Tot ons werkgebied horen o. a. de plaatsen Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum, Stompetoren, Zuidschermer, Graft en De Rijp. Ook onze Erkende Hypotheekadviseur staat altijd voor u paraat. Wist u dat wij als een van de weinige makelaarskantoren ook op de zaterdag standaard beschikbaar zijn voor afspraken. Laat u verrassen door onze service en neem gerust contact op!
  Op deze pagina vindt u tevens de beoordeling die we van onze klanten hebben ontvangen… een 9.0 gemiddeld en daar zijn we best trots op

  Meer informatie

  072wonen

  Wilt u uw huis gaan verhuren of bent u op zoek naar een huurwoning? In beide gevallen bent u bij 072wonen aan het juiste adres!

  072wonen is specialist in (ver)huur van woonruimte. Daarnaast doen wij ook verkoop en beheer. Al ruim acht jaar doen onze verhuurmakelaars hun uiterste best om u te helpen bij het vinden van een geschikte huurder voor u als eigenaar van woonruimte of voor u als zoeker of bij het vinden van nieuwe woonruimte. Ons kantoor in Alkmaar is gevestigd in een historisch pand aan de Kanaalkade, vlakbij het beroemde Waagplein. Ons werkgebied is Noord-Holland-Noord maar we zijn vooral actief in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Schoorl, Heiloo, Castricum en de Egmonden.

  Meer informatie

  De Makelares

  Makelaarskantoor De Makelares is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 13 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Robijnstraat 32, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Makelares of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Dapper & van Aalst Makelaardij

  Als je als makelaar succesvol wilt zijn in de makelaardij moet je verstand hebben van huizen. Maar nog veel belangrijker is dat je als makelaar aandacht hebt voor mensen. Door oprechte aandacht te bieden aan onze klanten én de kijkers op hun huizen, kunnen we als geen ander ons inleven in de situatie van zowel verkoper als kandidaat-koper.

  DVA Makelaars staat voor Dapper & van Aalst Makelaars Alkmaar. Tineke Dapper en Pascal van Aalst zijn met hun makelaarskantoor in Alkmaar al ruim 12,5 jaar actief in Makelaarsland.

  Met oprechte aandacht voor Mensen en Huizen onderscheiden Tineke en Pascal zich van de andere makelaars in Alkmaar en omgeving. Bent u op zoek naar een Makelaar in Alkmaar, waarbij u persoonlijke aandacht en goede service belangrijk vindt, dan zit u bij deze NVM makelaar uit Alkmaar goed. “Wij geloven in een full-service aanpak. Bij ons staat de aandacht voor de klant voorop, bij ons bent u geen nummer zoals bij een groot kantoor; aldus Tineke Dapper”. Wij zijn van de korte lijnen. Bij ons krijgt u direct de makelaar aan de telefoon, dat is wel zo prettig.

  Meer dan 200 klanten hebben reeds ons makelaarskantoor een beoordeling gegeven op Funda, waarbij de gemiddelde cijfer een 9,0 is! Hier zijn we super trots op. Ook benieuwd naar onze aanpak? Wij komen graag met u in contact.

  ‘Wij doen dit werk al meer dan 12,5 jaar met veel plezier. Dat merkt u meteen’.

  Meer informatie

  WIESELL Makelaardij

  Uw coach voor de begeleiding verkoop en aankoop van woningen in Alkmaar eo.

  Persoonlijke dienstverlening, daar draait het bij ons om. Bij Wiesell Makelaardij bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning. Onze medewerkers stellen namelijk úw belang voorop. Dit doen wij bijvoorbeeld aan de hand van ons duidelijke plan van aanpak. We maken het plan al in een vroeg stadium en zelfs al voordat u besluit of u met ons in zee wilt gaan. Dat zorgt voor duidelijke spelregels en heldere verwachtingen.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  Wiesell Makelaardij pakt u bij de hand en neemt u de zorgen uit handen. Het proces rond de aan- en verkoop van een woning kan namelijk behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend zijn. Allereerst bepalen wij de waarde van uw woning en adviseren u over een verstandige vraagprijs. Bezichtigingen zijn belangrijk en worden altijd verzorgd door gekwalificeerde medewerkers die ervoor zorgen dat uw woning de presentatie krijgt die het verdient. We onderhouden regelmatig persoonlijk contact om u bij te praten over de stand van zaken en we staan u met raad en daad bij tijdens de onderhandelingen.

  Tot slot verzorgen wij de afwikkeling bij de notaris en handelen we alle bijkomende juridische zaken voor u af. Kortom: Uitstekende dienstverlening tegen een scherpe prijs want die bepaalt u namelijk zelf, achteraf na definitieve verkoop!

  Meer informatie

  Magneet Makelaars B.V.

  Magneet Makelaars Alkmaar

  Kwaliteit staat centraal

  Magneet Makelaars is in relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in de regio Alkmaar. Wij houden ons dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed. Naast de advisering voor de bestaande bouw heeft Magneet Makelaars zich ook ontwikkeld als specialist op het gebied van nieuwbouw. Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Alkmaar.

  De woningmarkt is weer in volle bloei. Wanneer jij een huis wilt verkopen, aankopen of taxeren in de omgeving van Alkmaar ben je op zoek naar een flexibele, kwalitatieve en innovatieve makelaar. Magneet Makelaars heeft een ervaren team en werken voor jou graag aan een passende woonoplossing in Alkmaar en omgeving. Kwaliteit staat centraal. Daarvoor hebben wij flexibele kantooruren, dus ook s'avond en in het weekend. Wij bieden een op maat gemaakte begeleiding tijdens het gehele traject. Samen komen we tot een plan van aanpak, gericht op jouw persoonlijke situatie.

  Meer informatie

  Van de Ridder Makelaars o.g. Alkmaar

  Makelaarskantoor Van de Ridder Makelaars o.g. Alkmaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Geestersingel 18, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van de Ridder Makelaars o.g. Alkmaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  VHM Makelaars Kuijper

  Makelaarskantoor VHM Makelaars Kuijper is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hof van Sonoy 15, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van VHM Makelaars Kuijper of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hoekstra & van Eck Alkmaar

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Alkmaar
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 061 3 18 43 41. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Broekman Makelaars Alkmaar-Zuid

  Makelaarskantoor Broekman Makelaars Alkmaar-Zuid is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Geert Groteplein 21, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Broekman Makelaars Alkmaar-Zuid of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaarsland

  Makelaarskantoor Makelaarsland is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 944 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Keesomstraat 16-B, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarsland of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Pinedo Makelaardij

  Pinedo Makelaardij heeft 25km in en rondom Alkmaar een groot aanbod huurwoningen voor particulieren, expats en bedrijven.

  Wij hebben voor expats een speciale expat agency service. Zoekt u een huurwoning bekijk ons aanbod en reageer!

  Meer informatie

  GoedVast Makelaars

  Een jong, gevdreven en dynamisch makelaarskantoor in Alkmaar en omgeving. Neem gerust een kijkje op onze website en maak kennis met Dennis Vermeulen en/of Wim van GoedVast Makelaars. Wij staan u graag bij als het gaat om één van de belangrijke beslissingen in uw leven. Verkopen van uw huis en het aankopen van uw volgende droomhuis, doet u met GoedVast Makelaars. Een afspraak? Belt u dan met ons kantoor voor het maken van een kennismakingsgesprek. Ook kunt u bij ons terrecht voor een goed en degelijk hypotheekadvies en de noodzakelijke verzekeringen, Eric Lemckert informeert u graag over de mogelijkheden.

  Meer informatie

  Boss Makelaardij

  Makelaarskantoor Boss Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Thomas a Kempislaan 46, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Boss Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mendes Makelaardij

  Al sinds jaren is Mendes Makelaardij gespecialiseerd in de verhuur van verschillende soorten woning voor tijdelijk verhuur of voor een langere tijd, in en rond Alkmaar.

  Ons verhuuraanbod varieert van kamers, appartementen tot eengezinswoningen (evt. gestoffeerd en/of gemeubileerd) in uiteenlopende prijsklassen.

  Wanneer u overweegt uw woning voor korte of langere periode te verhuren, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden u de voordelen van een goed advies en kennis omtrent het verhuren van woningen. Bovendien nemen wij u al het werk uit handen voor het vinden van een juiste huurder!

  Ook als u op zoek bent naar een kamer / appartement / huurwoning, en wij hebben niet in ons huuraanbod staan wat u zoekt, neem dan contact op met ons. Wij kunnen dan de mogelijkheden voor u onderzoeken.

  Mendes Makelaardij heeft al jaren ervaring in verhuren en heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd. Wij weten vaak wanneer er verhuurde woonruimte vrijkomt en wat de mogelijkheden zijn.

  Voor meer informatie neem contact op met Mendes Makelaardij.

  Meer informatie

  Huisinzicht

  Huisinzicht is Annemarie Geels

  Eén vast aanspreekpunt voor alle vragen gedurende de verkoop of aankoop van een woning voor alle betrokken partijen.

  Naast het voordeel van een vast aanspreekpunt zijn mijn werktijden flexibel, in de avond of weekenden zijn er bezichtigingen mogelijk, werk ik efficiënt en leer ik uw woning zeer goed kennen.

  Bij de verkoop van woningen is aandacht en zorg nodig en is maatwerk vereist. Iedere situatie is uniek, de wensen specifiek en daarin bied ik maatwerk.

  Mijn taak gaat veel verder dan alleen de aan- of verkoop van de woning. Ik zorg ervoor dat de doorstroom naar de nieuwe woning vlekkeloos verloopt en sta desgewenst bij in alle zaken die hierbij komen kijken.

  Ik ben oprecht en ga niet voorbij aan de emoties die bij de verkoop van een woning passeren. Geen snelle verkoopstrategie maar één die past

  Meer informatie

  Tromp Garantiemakelaars Middenbeemster

  Makelaarskantoor Tromp Garantiemakelaars Middenbeemster is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 24 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Middenweg 152, Middenbeemster.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tromp Garantiemakelaars Middenbeemster of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Alkmaar