Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Blaricum

5 resultaten

  Floberg Makelaardij Huizen

  Makelaarskantoor Floberg Makelaardij Huizen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 37 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Achterbaan 40-a, Huizen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Floberg Makelaardij Huizen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Trigt Makelaars Huizen

  Van Trigt Makelaars is een modern NVM makelaarskantoor in Huizen met een frisse visie op de makelaardij. Door écht de tijd voor u te nemen en alle kansen helder in kaart te brengen vinden wij de perfecte match tussen wensen en mogelijkheden voor uw woning.

  Kiezen voor Van Trigt Makelaars betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering, met scherpe tarieven voor dienstverlening bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxaties, waardebepalingen en hypotheekadvies.

  Wij zijn te bereiken van:
  Maandag t/m Vrijdag: 09.00- 17.30uur
  Buiten deze tijden zijn wij u graag op afspraak van dienst.

  Breng een bezoekje aan ons sfeervolle kantoor in het Oude Centrum van Huizen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer informatie

  Madeline Lindeman Makelaardij

  Een kleinschalig, maar zeer deskundig makelaarskantoor in 't Gooi.

  25 jaar ervaring in deze regio.

  Wij kennen de markt door en door. Naast het zoeken naar een nieuwe woning komen bij ons ook aspecten als scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, sfeer, buurt, sociale omgeving aan de orde.

  Door onze mensenkennis kunnen wij goed inschatten welke woonomgeving het beste bij u past, waar u zich gelukkig zult voelen.

  Graag maken wij persoonlijk kennis en beantwoorden alle vragen.

  Meer informatie

  Art of Living by Marquiette

  ‘Als bakstenen konden praten…’, zegt Marquiette Schaap. Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn in het onroerend goed, praat ze nog altijd met zichtbare fascinatie en passie over haar vak. ‘Ik word echt heel blij van onroerend goed. Het feit dat er geen vast stramien is. Iedere keer is het weer een andere uitdaging en ik hou van uitdagingen. ’

  De beste deal onderhandelen voor haar klanten, creatief en oplossingsgericht denken en kwaliteit boven kwantiteit stellen, is wat ze nastreeft. ‘Vroeger had ik een groot kantoor met veel opdrachten, maar met Art of Living wil ik selectief werken. ’ Daar komt haar opleiding tot coach goed bij van pas, want Art of Living by Marquiette is meer dan een adviesbureau voor de ver- of aankoop van een huis. ‘Ik merk dat het een heel complex proces is waar veel bij komt kijken voor je de juiste beslissing neemt. De interactie met een klant is daarom zo belangrijk. Ik vraag naar wat mensen willen, waarom ze dat willen en wat ze raakt. ’

  Marquiette levert maatwerk en de kunst van het wonen betekent voor haar het genieten van een mooi huis, het vinden van een toplocatie en het creëren van een thuis. Art of Living is de schakel die door middel van een op maat gemaakt advies tot woongeluk leidt.

  Marquiette ondersteunt en adviseert beleggers bij het opbouwen van een portefeuille en particulieren bij de aanschaf of verkoop van vastgoed. Ze doet dit met name in het hoge segment, maar als het gaat om beleggingen kan de prijs erg variëren. Daarnaast coördineert ze verbouwingen. Hierbij maakt ze een plan van aanpak om een huis passend te maken voor de nieuwe gezinssituatie. Daarbij werkt ze samen met verschillende professionals, zoals interior designers, architecten en aannemers. Art of Living by Marquiette is de verbindende factor bij uw plannen voor verkoop, aankoop, verbouwing of het opbouwen van een beleggingsportefeuille.

  Meer informatie

  Internetmakelaars Hilversum

  Makelaarskantoor Internetmakelaars Hilversum is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Vliegweg 13, Blaricum.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Internetmakelaars Hilversum of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie