Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Geesteren Ov

2 resultaten

  Weusthuis Makelaardij Tubbergen

  Weusthuis Makelaardij is al meer dan 25 jaar een begrip in Twente met vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Oldenzaal. U kunt vanuit elke vestiging rekenen op een enthousiast, gepassioneerd en gekwalificeerd team welke op de hoogte is van de ontwikkelingen op de Twentse markt. Zij staan garant voor korte communicatielijnen, een informele, betrokken samenwerking en een grote slagvaardigheid.

  Eerlijk, betrouwbaar en betrokken: Om u optimaal van dienst te kunnen zijn leren we u en uw woning graag goed kennen. Wij zijn klantgericht en betrokken. Wij zorgen ervoor dat alles gedaan wordt wat nodig is. Wij zijn er immers om u met raad en daad bij te staan. Wij staan voor een eerlijk en betrouwbaar advies aan onze relaties. Door de nauwe samenwerking tussen de drie vestigingen kunnen we gebruik maken van een breed netwerk aan contacten.

  Werkgebied: We werken met een enthousiast team vanuit onze kantoren in Tubbergen, Denekamp en Oldenzaal met uitstekend gekwalificeerde collega’s. Allen met een passie voor de vele facetten van de makelaardij en uitgebreide kennis van het werkgebied. Weusthuis Makelaardij is met drie vestigingen actief in Twente. Van de gemeenten Tubbergen, Dinkelland en Oldenzaal, maar ook in de gemeenten Almelo en Losser; onze makelaars kennen deze markt als geen ander.

  Meer informatie

  Correct Makelaars

  Correct Makelaars is een landelijk actief makelaarskantoor, dat zich al 15 jaar focust op de recreatieve sector. Wij houden ons onder meer bezig met de aan- en verkoop van exploitatie gebonden onroerend goed in de dag- en verblijfsrecreatieve sector, neem bungalowparken.

  Wij als recreatiemakelaar bieden gespecialiseerde begeleiding gedurende het hele traject, van vrijblijvend advies tot de definitieve aan- of verkoop.

  Bent U voornemens om uw tweede woning te verkopen, of er een aan te kopen, dan is het van toegevoegde waarde dit door een makelaar te doen die in deze specifieke sector actief is. Een recreatiemakelaar is namelijk goed op de hoogte wat betreft de wet- en regelgeving welke aansluit bij het bezit van een recreatiewoning.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Geesteren Ov