Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Budel

 • Huis Rijnstraat 6

  6021 EM Budel (Budel)
  € 950 per maand
  Hoekwoning met berging en tuin Begane grond: Hal voorzien van tegelvloer en spuitwerk- wanden en ...
  woonopp.
  82 m²
  kamers
  4
  bouwjaar
  1965
  perceelopp.
  195 m²

Huurwoningen in Budel. Pararius heeft groot aanbod aan huurhuizen.

Huurwoningen in Budel. Schrijf u nu gratis in op Pararius en vind uw ideale huurhuis, alle huurwoningen in Budel zijn gemakkelijk te vinden op Pararius.

Over Budel
Budel is een dorp in Noord-Brabant in de gemeente Cranendonck en is ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Eindhoven gelegen. Momenteel zijn er 9091 inwoners in Budel, deze worden Buullanders genoemd. Lange tijd is er een Duitse legerplaats gevestigd geweest in Budel, gehete de ‘Nassu-Dietzkazerne’. Wat erg uniek is, is dat Budel nog 5 bijzondere grenspalen bezit. De palen markeerden de staatsgrens die in 1648 bij de Vrede van Münster ontstond. Op de palen is het wapen te zien: een schild met klimmende leeuw en zeven pijlen op twee gekruiste ankers en de letters PPP. Deze betekenen ‘Pugno Pro Patria’, ofwel ‘Ik vecht voor het vaderland’. Verder grentst Budel aan de gemeente Weert en ligt het ten zuiden van Eindhoven. Meer informatie over Budel vindt u in de gemeente Cranendonck.

Appartement te huur in Budel
Een appartement huren in Budel doet u via Pararius. Er is een groot aanbod aan niet alleen huurwoningen maar ook aan huurappartementen op Pararius.

Woning huren in Budel
Als u op zoek bent naar een huurwoning in Budel dan bent u bij Pararius aan het goede adres. Op Pararius kunt u op uw gemak alle huurwoningen bekijken en vergelijken. Kijk daarom op Pararius om zo snel mogelijk uw ideale huurhuis te huren.