Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Doesburg

 • Appartement Veerpoortdijk

  6981 LA Doesburg (De oude Stad binnen de gracht)
  € 2.850 per maand
  Gelegen op loopafstand van het historische centrum met tal van gerestaureerde monumenten is op de ...
  woonopp.
  120 m²
  kamers
  5
  bouwjaar
  2009
 • Appartement Kraakselaan

  6981 HG Doesburg (Zuidelijk Molenveld)
  € 750 per maand
  Aan de rand van het pittoreske centrum van Doesburg, ligt dit prachtige 3-kamer appartement. Het ...
  woonopp.
  66 m²
  kamers
  3

Huurwoningen in Doesburg, huizen in Doesburg te huur op Pararius

Bekijk alle huurwoningen in Doesburg op Pararius! Schrijf u gratis in en ga op zoek naar uw ideale huurhuis in Doesburg.

Over Doesburg
De Hanzestad Doesburg is bekend om haar monumentale binnenstad. Doesburg ligt in de provincie Gelderland, vlakbij de steden Arnhem en Nijmegen. Doesburg grenst aan Rheden, Zevenaar en Bronckhorst. Jaarlijks trekken veel toeristen naar deze schitterende vestingstad, onder meer om de Grote- of Martinikerk en de ‘Tuinen Bingerden’, één van de oudst bewaarde buitenplaatsen van ons land, te bekijken. In Doesburg wonen ruim 11.600 inwoners. Doesburg is goed bereikbaar via de A348 en de N317. Meer informatie over Doesburg vindt u via deze site: Gemeente Doesburg.

Doesburg appartement huren
Pararius heeft een actueel aanbod aan huurappartementen in Doesburg. Het huren van een appartement kan eenvoudig via de makelaars die zijn aangesloten bij Pararius. Schrijf u nu gratis in op de website en bekijk en vergelijk alle huurappartementen in Doesburg.

Huis huren Doesburg
Als u op zoek bent naar een huurwoning in Doesburg dan is Pararius de oplossing. Pararius is de grootste huurwoningwebsite van Nederland. Met behulp van onze zoekmachine kunt u al uw persoonlijke huurwensen invullen om daarmee zo snel mogelijk een huurhuis in Doesburg te vinden.