Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Zevenaar

 • Appartement Kostschoollaan

  6901 AZ Zevenaar (Centrum)
  € 785 per maand
  Royaal 3 kamer appartement in het gezellige centrum van Zevenaar. Het appartement is gelegen op de ...
  • 75 m² woonopp.
  • 3 kamers
 • Appartement Grietsestraat

  6901 GW Zevenaar (Centrum)
  € 1.200 per maand
  Unieke kans om op korte termijn een moderne huurwoning in het gezellige centrum van Zevenaar met ...
  • 100 m² woonopp.
  • 4 kamers
  • 2004 bouwjaar
  • 6 m² tuinopp.

Huurwoningen in Zevenaar? Bekijk alle huurhuizen in Zevenaar

Huurwoningen in Zevenaar, huur gemakkelijk uw huurhuis via Pararius. Alle huurwoningen in Zevenaar zijn te vinden via Pararius.

Over Zevenaar
Zevenaar is een stad in de provincie Gelderland en er wonen ongeveer 32.000 inwoners. De gemeente Zevenaar is in 2005 samengegaan met de gemeente Angerlo onder de naam gemeente Zevenaar en is onderdeel van de stadsregio Arnhem-Nijmegen. Zevenaar bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving. Het is prettig wonen in Zevenaar door de vele voorzieningen en culturele evenementen die in Zevenaar worden georganiseerd. Meer informatie over wonen in Zevenaar vind u op deze site: Gemeente Zevenaar
De gemeente Zevenaar bestaat uit de volgende kernen: Angerlo, Baberich, Gierbeek en Lathum, Oud Zevenaar en Ooy en Zevenaar. Zevenaar ligt in het schitterende natuurgebied de Liemers. De bereikbaarheid van Zevenaar is goed, doordat het grenst aan de A12. Het openbaar vervoer in Zevenaar biedt een treinverbinding van en naar Arnhem en Doetinchem.

Appartementen te huur in Zevenaar
Bent u op zoek naar huurappartementen in Zevenaar? Ook voor het huren van een appartement kijkt u natuurlijk op Pararius!

Huis huren in Zevenaar
Pararius is het huizenplatform in Nederland voor uw huurhuis in Zevenaar. Via Pararius kunt u alle huizen bekijken die te huur staan in Zevenaar. Ook als u op zoek bent naar een huurwoning in Zevenaar kunt u alle woningen bekijken op Pararius. Dankzij het brede aanbod van huurwoningen en huurhuizen op Pararius huurt u gemakkelijk en snel uw ideale woning.