Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Eerbeek

 • Huis Ruijgenbosweg

  6961 VB Eerbeek (Eerbeekse Enk)
  € 1.050 per maand
  123Wonen Apeldoorn Dé Verhuurmakelaar biedt aan: Rustig gelegen en goed onderhouden HOEKwoning met ...
  woonopp.
  120 m²
  kamers
  5
  tuinopp.
  70 m²

Eerbeek huurwoningen, uw huurhuis vindt u op Pararius.

U vindt alle huurhuizen in Eerbeek. Bekijk gratis het complete aanbod van huurwoningen in Eerbeek. Alle huurwoningen in Eerbeek zijn te vinden op Pararius!

Over Eerbeek
In de gemeente Brummen gelegen in de provincie Gelderland, ligt Eerbeek. Ruim 10.000 mensen wonen in dit dorp. Eerbeek heeft haar bekendheid gekregen door de papierindustrie. Voor de leerlingen van de kloosters in Arnhem werden in de 17e eeuw papiermolens gebouwd. In de Eerbeekse beek stroomde schoon water wat hier goed voor konden worden gebruikt. Door de komst van de papierindustrie vestigden zich hier Italianen, Turken en Molukkers. De Oliemolen is de enige oliemolen in Nederland met een bovenslagrad. Het is nu een rijksmonument en werd in 2007 volledig gerestaureerd. Meer informatie over wonen in Eerbeek vindt u op de website: Gemeente Brummen.

Huur appartement in Eerbeek
Bent u op zoek naar een huurappartement in Eerbeek? Dan kan Pararius u verder helpen! Naast appartementen staan er ook huurwoningen in de verhuur op Pararius. Huuraanbod vergelijken, schrijf je in, het is gratis!

Woningen huren in Eerbeek
Als u op zoek bent naar huurwoningen en huurhuizen in Eerbeek, dan kan Pararius u verder helpen! Op Pararius vindt u het grootste huuraanbod in Eerbeek. U kunt op uw gemak alle huurwoningen bekijken en vergelijken. Pararius heeft een uitgebreid netwerk van makelaars die hun huurhuizen op de website plaatsen.