Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Duivendrecht

 • Appartement Tamarindestraat

  1115 BD Duivendrecht (Duivendrecht)
  € 1.650 per maand
  This 2 bedroom apartment is located in a very nice and green environment. You can find this ...
  • 75 m² woonopp.
  • 3 kamers
  • Gemeubileerd interieur

Huurwoningen in Duivendrecht. Op Pararius is er een groot aanbod van huurhuizen.

Huurwoningen in Duivendrecht. Schrijf u nu gratis in op Pararius en vind uw ideale huurhuis! Alle huurwoningen zijn gemakkelijk te vinden op Pararius.

Over Duivendrecht
Duivendrecht ligt tussen Amsterdam en Diemen. Het dorp heeft ongeveer 5000 inwoners en is gelegen in de gemeente Ouder-Amstel in de provincie Noord-Holland. Men ken Duivendrecht voornamelijk van het trein- en metrostation. Het dorp bestaat uit drie delen: het Amsterdam Business Park, de Groot en Klein Duivendrechtse Polders en het dorp. Een bekende kerk in Duivendrecht is de Sint-Urbanuskerk. Deze kerk bestaat sinds 1878, maar sinds 1350 is er al een kapel aanwezig. Deze werd echter niet gebruikt in de Spaanse tijd omdat rooms-katholieke kerken verboden werden door de protestante Nederlanders. Meer informatie over wonen in Duivendrecht vindt u op de website: Gemeente Ouder-Amstel.

Appartement te huur in Duivendrecht
Een appartement huren in Duivendrecht doet u via Pararius. Er is een groot aanbod aan niet alleen huurwoningen maar ook aan appartementen te huur op Pararius.

Woning huren in Duivendrecht
Als u op zoek bent naar een huurwoning in Duivendrecht dan bent u bij Pararius aan het goede adres. Op Pararius kunt u op uw gemak alle huurwoningen bekijken en vergelijken. Kijk daarom op Pararius om zo snel mogelijk uw ideale huurhuis te huren.