Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Odijk

 • Huis Koekoeksbloem 52

  3984 CC Odijk (Odijk)
  € 2.250 per maand
  Gestoffeerde twee-onder-één-kap woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers, eigen oprit, garage en ...
  woonopp.
  175 m²
  kamers
  6
  bouwjaar
  1987

Huurwoningen in Odijk. U vindt uw huurhuis op Pararius!

Bent u op zoek naar een huurhuis in Odijk? Via Pararius huurt u uw ideale huurwoning in Odijk. Bekijk snel het nieuwste aanbod van huurwoningen op Pararius.

Over Odijk
In de provincie Utrecht ligt het mooie plaatsje Odijk. Odijk maakt onderdeel uit van de gemeente Bunnik. Tot 1964 was Odijk een zelfstandige gemeente. Dit dorp telt ruim 4.400 inwoners. Voorheen was het dorp bekend vanwege het museum voor de bijenteelt dat er vroeger zat. Odijk ligt langs de Kromme Rijn en heeft daar vele wandelroutes. In Odijk zijn onder meer een sporthal, een voetbalclub en scoutingvereniging, een natuurijsbaan en een tennispark te vinden. Meer informatie over wonen in Odijk vindt u op deze site: Gemeente Bunnik.

Appartementen huren in Odijk
Op Pararius vindt u alle appartementen in Odijk. Naast een huurwoning vindt u ook verschillende huurappartementen. Schrijf u nu gratis in en u kunt het huuraanbod bekijken en vergelijken.

Huis huren in Odijk
Als u op zoek bent naar een huurhuis of een huurappartement in Odijk, dan kan Pararius u verder helpen. Op Pararius staat het nieuwste en grootste huurhuizenaanbod. Kijk daarom op Pararius om zo snel mogelijk uw huurwoning te huren!