Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Oostzaan

 • Huis Zuideinde

  1511 GG Oostzaan (Kerkbuurt)
  € 9.950 per maand
  Zuideinde 36 te Oostzaan ** English version below ** Zuideinde 36 werd in 1695 gebouwd als een ...
  woonopp.
  467 m²
  kamers
  8
  tuinopp.
  1.200 m²

Huurwoningen Oostzaan? Ruim aanbod van huurhuizen op Pararius!

Op zoek naar een huurwoning in Oostzaan? Check Pararius voor het grootste aanbod huurwoningen in Oostzaan. U vindt hier zeker een mooi huurhuis!

Over Oostzaan
Oostzaan is een dorp en gemeente in de Zaanstreek en telt 9.094 inwoners. Het bevindt zich in de provincie Noord Holland. De gemeente Oostzaan maakt deel uit van de Stadsregio Amsterdam. Oostzaan is samen met Westzaan en Assendelft een moederdorp van de regio Zaanstreek. Het zijn de drie oudste dorpen van de Zaanstreek zijn. Oostzaan heeft tevens een rol gespeeld in de scheepvaart van de VOC, de WIC en de scheepsbouw. Oostzaan heeft zelfs een eigen zeerover gehad, Claes Compaen.
Oostzaan is zeer goed bereikbaar. Het heeft een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Zaandam, en de rest van de regio door middel van de A7 en de A8 en het openbaar vervoer (lijn 92).
Meer informatie over Oostzaan vindt u op de site gemeente Oostzaan.

Huren van appartementen in Oostzaan
Pararius biedt u alle beschikbare appartementen in Oostzaan. Schrijf u nu snel gratis in op Pararius om op de hoogte gehouden te worden van alle appartementen die te huur zijn. U vindt hier een duidelijk overzicht van alle huurhuizen en huur appartementen.

Huis huren Oostzaan
Met een uitgebreid netwerk van makelaars biedt Pararius u een goed overzicht van alle beschikbare huurwoningen. Deze huurwoningen zijn eenvoudig te vinden via Pararius. Dankzij het brede aanbod van huurwoningen en huurhuizen op Pararius vindt u gemakkelijk en snel het huurhuis van uw dromen.