Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Someren

 • Appartement Kerkstraat 14 a

  5711 GV Someren (Someren)
  € 1.100 per maand Onder optie
  Op een unieke locatie aan de Kerkstraat 14 staat naast de St. Lambertuskerk van Someren de ...
  woonopp.
  143 m²
  kamers
  3

Huurwoningen Someren, zoek door alle huurhuizen op Pararius.

Voor huurwoningen in Someren bent u bij Pararius aan het juiste adres. Het aanbod van huurhuizen in Someren is gratis te bekijken op Pararius.

Over Someren
Someren is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Someren wordt ook wel ‘’Zummere’’ genoemd en de plaats telt ongeveer 11.000 inwoners. Someren ligt in de buurt van Eindhoven, Helmond en Valkenswaard. Meer informatie over wonen in Someren vindt u op deze website: Gemeente Someren.

Appartement huren in Someren
Pararius heeft een ruim aanbod aan huurappartementen in Someren. Het huren van een appartement kan eenvoudig via de verhuurmakelaars die zijn aangesloten bij Pararius. Schrijf u nu gratis in op de website en bekijk en vergelijk alle huurappartementen in Someren.

Huurwoning vinden in Someren via de zoekmachine
Een huurhuis in Someren is gemakkelijk te vinden op Pararius. Bij ons zal u niet zo snel teleurgesteld worden door de zoekresultaten. Wanneer u gebruik maakt van de geavanceerde zoekmachine op Pararius, kunt u meer specificaties invullen dan alleen Someren, en de gewenste prijs. Onze selectiecriteria zijn namelijk uitgebreid van plaats en prijs, naar; wijk, aantal kamers, minimum/maximum bedrag, oplevering interieur en dergelijke. Op Pararius staan alle beschikbare huurwoningen in Someren.