Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Den Helder

8 resultaten

  Laan Makelaars

  Makelaarskantoor Laan Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 33 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Middenweg 157, Den Helder.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Laan Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Noordstad Makelaardij v. Twillert

  Makelaarskantoor Noordstad Makelaardij v. Twillert is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Drs. F. Bijlweg 8-B, Den Helder.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Noordstad Makelaardij v. Twillert of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Coltof Makelaardij

  Makelaarskantoor Coltof Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 17 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Willemsoord 52-D, Den Helder.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Coltof Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mulder en Versteeven Makelaars

  Makelaarskantoor Mulder en Versteeven Makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 13 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de IJsselmeerstraat 284, Den Helder.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mulder en Versteeven Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Stevens Vastgoed

  Tijdelijk twee woningen door stagnerende verkoop?

  Veel particuliere eigenaren van te koop staande woningen hebben als gevolg van de crisis op de woningmarkt moeite met de verkoop van hun huis. Daarbij ontstaan dubbele hypotheeklasten en leegstand, omdat veel eigenaren al naar hun nieuwe woning zijn verhuisd.

  Tijdelijke verhuur van de te koop staande woning kan interessant zijn om de dubbele woonlasten te compenseren. Belangrijk hierbij is dat de hypotheekverstrekker toestemming geeft en dat er een leegstandswetvergunning wordt aangevraagd bij de Gemeente. Verhuren op grond van de Leegstandswet kan een lastige materie zijn.

  Stevens Vastgoed kan u helpen om de administratieve kant van verhuur van A tot Z snel en op de juiste wijze te regelen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en werken samen met meerdere banken.

  Dus zorgeloos verhuren via Stevens Vastgoed. Wij screenen de huurder en regelen een juridisch correcte en door de bank geaccepteerde huurovereenkomst.

  Wat kunnen wij u als huiseigenaar bieden :

  Indien u ons benadert voor het verhuren van uw woonruimte, nemen wij de gegevens op in ons bestand.

  In alle gevallen komen wij eerst bij u langs om de woonruimte te bezichtigen en maken wij foto's voor onze internetpagina (als u dat wenst) zodat wij volledig op de hoogte zijn van uw aanbod.

  Woningzoekenden worden ten aller tijden bij ons op kantoor uitgenodigd voor een gesprek.
  Wanneer u als verhuurder de nieuwe huurder accepteert en de (aspirant) huurder de woonruimte wil huren dan zorgen wij voor een huurcontract (u kunt dit met uw eigen wensen aanvullen)

  Voordat het contract wordt getekend vragen wij van de nieuwe huurder een aanbetaling om een eventuele annulering te voorkomen, want dit kost zowel uw tijd als die van ons!
  Voor u als verhuurder zijn er kosten verbonden aan de bemiddeling. Vraag naar de voorwaarden.

  U verstrekt ons de opdracht om te verhuren voor en periode van 12 maanden, deze periode kunt u uiteraard verlengen indien dat gewenst is.

  Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via
  *********** of ***********

  Meer informatie

  A & A Makelaardij

  Als A&A Makelaardij proberen we het net even iets anders te doen dan onze collega's. We willen helder in onze communicatie zijn, een aantrekkelijke partner waar je vertrouwen in kan hebben en en tegen een scherp tarief werken.

  Meer informatie

  Caroline de boer Makelaardij

  Makelaarskantoor Caroline de boer Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Duindreef 1, Den Helder.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Caroline de boer Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Pieters NVM-makelaars

  Makelaarskantoor Pieters NVM-makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de De Garst 26-A, Den Helder.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Pieters NVM-makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie