Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rijssen

5 resultaten

  Ons Hoes

  Ons Hoes – Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

  Sinds 1 april 2017 is Ons Hoes gevestigd aan de Boomkamp 20 in het centrum van Rijssen. Op deze ideale locatie kunnen wij ons woningaanbod en informatie over hypotheken en verzekeringen optimaal onder de aandacht van geïnteresseerden brengen. Ons kantoor heeft zich sinds de start in 2014 een onderscheidende positie in de markt verworven. Geen groot kantoor met veel medewerkers, maar direct persoonlijk contact met de juiste adviseur en een team waarin elke medewerker weet wat er speelt.

  Zo kunnen wij actief woningen die in de verkoop komen matchen met potentiële kopers en ook de financiële mogelijkheden kunnen direct worden beoordeeld door de hypotheekadviseurs. In de huidige markt worden woningen snel verkocht, soms zelfs al voordat ze op Funda of social media zijn aangeboden. Des te belangrijker voor woningzoekenden om zich in te schrijven bij ons kantoor. Door met een klein en deskundig team te werken kunnen we onze klanten veel aandacht geven. Ook zijn afspraken op korte termijn mogelijk, bezichtigingen kunnen soms nog dezelfde dag plaatsvinden!

  Naast de verkoop van uw woning kunnen wij u ook van dienst zijn als aankoopmakelaar bij de koop van uw nieuwe woning. Verder kunt u bij ons terecht voor al uw financiële zaken, waardoor het gehele (ver)kooptraject efficiënt en spoedig kan verlopen.

  Maak vrijblijvend een afspraak voor een waardebepaling of gratis hypotheek oriëntatiegesprek.
  Altijd de laagste rente en de beste voorwaarden!

  Meer informatie

  Otten & Flim makelaardij

  Makelaarskantoor Otten & Flim makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hogepad 81, Rijssen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Otten & Flim makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Daan Makelaars

  Wij zijn een laagdrempelig en kleinschalig makelaarskantoor, mét een afdeling hypotheken en verzekeringen. Wim Dekkers heeft jarenlange ervaring op de Rijssense markt als NVM-Makelaar. Daarnaast is vanaf 1 maart 2017 Daan Gerritsen in dienst als makelaar. De afdeling makelaardij wordt ondersteund door Anne Tijhof en Annerieke van Zwieten. Marcel Kool runt de hypotheekafdeling, met ondersteuning van Annerieke van Zwieten. Voor een uitgebreid financieel gesprek en inzicht in uw financiële situatie kunt u uitstekend bij hun terecht.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!

  Meer informatie

  Ten Hove Makelaardij & Taxaties

  Makelaarskantoor Ten Hove Makelaardij & Taxaties is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 13 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bouwstraat 39, Rijssen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ten Hove Makelaardij & Taxaties of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Residentia projectmakelaars

  Residentia projectmakelaars is sinds 1991 actief in de verkoopbemiddeling van recreatief onroerend goed.

  Wij werken voor particulieren en voor zakelijke opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars en aannemers. Een verkoopopdracht kan een enkele bestaande recreatiewoning betreffen, maar ook een grootschalig nieuwbouwproject. Onze werkzaamheden worden verricht ten behoeve van vastgoed dat gelegen is in Nederland of in Duitsland.

  De verkoop van een recreatiewoning vraagt om veel specifieke kennis. Behalve knowhow van bouwkundige zaken en van relevante juridische en fiscale aspecten, is het van belang dat de ingeschakelde makelaar veel kennis heeft van het desbetreffende recreatiepark, de (toeristische) omgeving, de verhuurmogelijkheden etc. Het is dan ook zeer aan te raden de aan- en verkoop van uw recreatiewoning over te laten aan een makelaar die hierin gespecialiseerd is.

  Residentia projectmakelaars is aangesloten bij de VastgoedPro: een beroepsorganisatie voor vastgoedprofessionals. Op deze wijze vergroten wij onze slagkracht als ondernemer en blijven wij op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast kunnen via ons te koop staande recreatiewoningen op Funda worden gepresenteerd. Dit biedt een prachtige kans om uw recreatiewoning bij een zeer groot publiek onder de aandacht te brengen.

  Onze organisatie kan worden omschreven als: resultaatgericht, enthousiast, serviceverlenend en accuraat. Deze begrippen gecombineerd met deskundigheid en jarenlange ervaring vormen de toegevoegde waarde van Residentia projectmakelaars! Heeft u interesse in onze dienstverlening, dan vernemen wij graag van u.

  Sinds 1991 hebben wij meer dan 3.000 recreatiewoningen verkocht op o. a. de volgende parken:

  ⚪ Landgoed De Elsgraven te Enter

  ⚪ Land van Bartje te Ees

  ⚪ Resort Haamstede te Burgh-Haamstede

  ⚪ Het Vennenbos te Hapert

  ⚪ Vakantiepark De Berkenhorst te Kootwijk

  ⚪ De Lommerbergen te Reuver

  ⚪ Bungalowpark Schin op Geul te Schin op Geul

  ⚪ RecreatieParc Sandur te Emmen

  ⚪ Landgoed Aerwinkel te Posterholt

  ⚪ Landgoed De Hellendoornse Berg te Hellendoorn

  ⚪ Waterparc Veluwemeer nabij Hardewijk

  ⚪ Zuiderzee op Zuid nabij Harderwijk

  ⚪ Vakantiepark Winterberg te Winterberg (Dld)

  ⚪ Landal West-Terschelling op Terschelling

  ⚪ Landal Vlieduijn op Vlieland

  ⚪ Recreatiepark De Amerongse Berg te Overberg;

  ⚪ Landal Sluftervallei op Texel

  ⚪ Landal Aelderholt te Aalden

  ⚪ Koningskaars op Schiermonnikoog

  ⚪ Recreatiepark Miggelenberg te Hoenderloo

  ⚪ Domein De Waufsberg te Noorbeek

  ⚪ CenterParcs Port Zélande te Ouddorp

  ⚪ Mont Royal te Kröv (Dld)

  ⚪ Landal Hoog Vaals te Vaals

  ⚪ Feriënpark Bad Boltenhagen nabij Boltenhagen (Dld)

  ⚪ Gooilanden nabij Loosdrecht

  ⚪ Landal Volendam te Volendam

  ⚪ Buitengoed De Vlinderhoeve nabij Gorssel

  Eveneens werden door ons meer dan 1.000 woonhuizen verkocht in o. a. de volgende projecten:

  ⚪ WoonParc Sandur te Emmen

  ⚪ Project Jagersweg te Klazienaveen

  ⚪ Plan Alteveer te Ommen

  ⚪ Plan Noorderwerf te Nieuw Amsterdam

  ⚪ Project Stroomdal te Schoonebeek

  ⚪ Woonplan Erflanden te Hoogeveen

  ⚪ Plan Nagtegael te Beilen

  ⚪ Boarnstee te Akkrum

  ⚪ Delftlanden te Emmen

  ⚪ Appartementencomplex Langeduyn op Schiermonnikoog

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Rijssen