Meer zien van deze woning?

Plan een bezichtiging

Te huur: Appartement De Kramershilt 9 in Leusden

3831 CP Leusden (Hamershof)
€ 950 per maand
woonopp.
83 m²
kamers
3
bouwjaar
1993

Beschrijving

De Kramershilt 9, Leusden

Let op: Vrijdag 31 juli is hier een open huis. U kunt aanbellen bij de Kramershilt 6 tussen 15.30 en 15.50 uur. Aanvullend zal er worden bezichtigd bij de Kramershilt 9 en de Looiershilt 6.

Foto's worden na vrijdag 31 juli toegevoegd.

Op de tweede verdieping van dit rustige appartementencomplex is dit drie-kamer appartement per 1 augustus beschikbaar.

Het complex is gelegen rondom het winkelcentrum Hamershof. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Parkeren is gratis en ruim voldoende aanwezig. De stad Amersfoort is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Ook de uitvalswegen A12 richting Arnhem en de A28 richting Utrecht zijn op goede afstand gelegen.

De Kramershilt bestaat uit 46 appartementen. De appartementen zijn tussen 73 en 85 vierkante meter groot. De huurprijzen variëren tussen €900 en €1.050 euro kale huur per maand. Dit is exclusief servicekosten en g/w/l. Alle woningen beschikken over een eigen berging en een eigen cv-installatie.

De kale huur van dit appartement bedraagt € 950 en de servicekosten bedragen € 47,50.

Woning indeling:

Entree

Je komt de woning binnen in een lange hal. Aan de linker en rechterkant bevinden zich de slaapkamers aan de portiekzijde. Verder in de hal bevinden zich aan de linkerkant de badkamer en de opbergkast waar ook de C. V. ketel geplaatst is. Aan de rechterkant bevindt zich het toilet en recht voor je kom je tot de woonkamer.

Slaapkamer 1

De grote slaapkamer bevindt zich aan de linkerkant van het appartement. Met ruim 13m2 is hier voldoende ruimte om een slaapkamer in te richten naar eigen smaak.

Slaapkamer 2

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de balkonzijde van de hal en heeft een kleiner formaat. Met 8m2 kan deze kamer gebruikt worden als tweede slaapkamer of als bijvoorbeeld een werkruimte.

Badkamer

De badkamer is zo’n 4m2 en beschikt over een wastafel met spiegel, een douche en ook de aansluiting van de wasmachine bevindt zich in de badkamer.

Toiletruimte

Het toilet bevindt zich aan de linkerkant van het appartement (in de hal) en beschikt eveneens over een wastafel.

Woonkamer

Met 30m2 kan gesteld worden dat dit appartement over een ruime woonkamer beschikt. Hier is meer dan voldoende ruimte om de kamer in te delen naar eigen smaak. Tevens biedt de woonkamer ruimte om toe te treden tot het balkon.

Keuken

De woning is voorzien van een standaard maar degelijk keukenblok. De keuken is afgeschermd van de woonkamer.

Berging

Het appartement heeft op dezelfde verdieping als de entree een eigen berging van zo’n 5m2. Dit biedt voldoende ruimte om diverse fietsen te stallen en of spullen op te bergen.

Wil je een woning in dit complex huren?

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning in dit complex standaard minimaal 1 en maximaal 3 maanden waarborgsom gevraagd.

Heb je interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op door te reageren. Reageer met:

Beschrijving situatie;

Reden verhuizing;

Beschrijving (netto) inkomen.

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Update in verband met coronavirus

Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand.

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Overdracht

Huurprijs
€ 950 per maand (Exclusief servicekosten)
Aangeboden sinds
28-07-2020
Status
Te huur
Aanvaarding
Per direct

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Bouw

Type woning
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Lift, Dakterras

Buitenruimte

Balkon
Niet aanwezig
Tuin
Niet aanwezig

Energie

Energielabel
B

Bergruimte

Schuur/Berging
Niet aanwezig

Garage

Aanwezig
Nee

Heimstaden

Heimstaden