Pararius Huurwoningen

Te huur: Huurwoning Wethouder Tabakstraat in Amsterdam

€ 1.005,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Stadsdeel Zuidoost
Postcode
1107 DE
Straat
Wethouder Tabakstraat
Oppervlakte (m²)
108 m²
Huurprijs per maand
€ 1.005,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
29-11-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Huurwoning
  • Apart toilet
  • Berging
  • Begane grond
  • Parkeergelegenheid
  • Exclusief

Beschrijving

De eengezinswoningen zijn verkrijgbaar in twee basistypen. Type A en B zijn herkenbaar aan het schuine dak vanaf de eerste etage. Type C en D zijn herkenbaar aan de rechte gevel op de eerste etage.

Type A heeft een woonoppervlakte van 108m2 en beschikt over 2 slaapkamers en een ruime bergzolder. De woning heeft op de begane grond een ruime woonkamer met toegangsdeur naar terras en tuin. De gesloten keuken bevindt zich aan de straatzijde. De berging is zowel van buiten als vanuit de gang bereikbaar. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer met wastafel, tweede toilet en ligbad gesitueerd. De zolderverdieping biedt volop bergruimte en is via een vaste trap bereikbaar.

Type B is identiek aan type A met het verschil dat op de zolderverdieping een derde slaapkamer is gesitueerd. Daarom heeft de woning een groter woonoppervlak, namelijk 118 m2.

Type C heeft 2 slaapkamers en een woonoppervlakte een woonoppervlakte van 106 m2. De indeling is op de begane grond is vergelijkbaar met voornoemde types. Op de verdieping zijn een overloop met bergkast, twee slaapkamers en een badkamer met wastafel, tweede toilet, douche en ligbad gesitueerd. De bergzolder is via een vaste trap bereikbaar.

Type D is identiek aan type C met het verschil dat er een grote slaapkamer is op de derde etage. Hierdoor heeft de woning een groter woningoppervlakte, namelijk 116m2.

Bij de meeste woningen is onlangs de keuken en de badkamer vernieuwd.
Parkeren kan in de parkeervakken aan de straat. De eengezinswoningen aan de Wethouder Driessenstraat zijn verkrijgbaar in twee typen.

+ Toon meer

Makelaar

Vesteda Property Management, woningverhuur in Amsterdam en omgeving
De Boelelaan 759, 1082 RS Amsterdam
Toon alle huurwoningen aangeboden door Vesteda Property Management