Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Berlicum

 • Huis Bleijendaalseweg

  5258 SR Berlicum (Berlicum)
  € 1.400 per maand
  Mooie, vrijstaande woning op terrein van woning verhuurder! U komt via de gezamenlijke oprit ...
  woonopp.
  120 m²
  kamers
  3
  bouwjaar
  1968
 • Huis Bleijendaalseweg

  5258 SR Berlicum (Berlicum)
  € 1.100 per maand
  Mooie, vrijstaande woning op terrein van woning verhuurder! U komt via de gezamenlijke oprit ...
  woonopp.
  120 m²
  kamers
  2
  bouwjaar
  1968

Huurwoningen in Berlicum. Ruim aanbod van huurhuizen.

U vindt alle huurhuizen in Berlicum. Bekijk gratis het complete aanbod van huurwoningen in Berlicum. Alle huurwoningen in Berlicum zijn te vinden op Pararius!

Over Berlicum
Berlicum betekent verblijfplaats in of nabij een drassig gebied. Het is een langgerekt dorp van enkele kilometers lang in de provincie Noord-Brabant. Het dorp telt 9.800 inwoners. Berlicum ligt in de gemeente Sint Michielsgestel. Tot de gemeentelijke herindeling in 1996 was Berlicum een zelfstandige gemeente. In 1996 werd het samen met Den Dungen, Gemonde en Maaskantje toegevoegd aan de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze gemeente is dus relatief nieuw te noemen. De gemeente telt momenteel bijna 30.000 inwoners verspreid over de vier dorpen.

Het Aa-dal in gemeente Berlicum is een mooi wandelgebied. Deze rivier is gekanaliseerd maar enkele afgesneden armen zijn nog aanwezig. De Zuid-Willemsvaart ligt ten zuiden van de Aa, de Wambergse Beek ligt ten noorden. Het naaldbosgebied Hooge Heide ligt ten noordoosten van Berlicum, het natuur- en recreatiegebied Engelenstede. De omgeving van Berlicum bestaat voor het overige deel uit landbouwgebied en polders.

Meer informatie over woning in Berlicum vindt u op deze site: Gemeente Berlicum.

Huur appartement in Berlicum
Bent u op zoek naar een huurappartment in Berlicum? Dan kan Pararius u verder helpen! Naast appartementen staan er ook huurwoningen in de verhuur op Pararius. Huuraanbod vergelijken, schrijf je in, het is gratis!

Woningen huren in Berlicum
Als u op zoek bent naar huurwoningen en huurhuizen in Berlicum, dan kan Pararius u verder helpen! Op Pararius vind u het grootste huuraanbod in Berlicum. U kunt op uw gemak alle huurwoningen bekijken en vergelijken. Pararius heeft een uitgebreid netwerk van makelaars die hun huurhuizen op de website plaatsen.