Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  3

  Huurwoningen Wormerveer

  Huurwoning gezocht in Wormerveer? Vindt uw huurhuis op Pararius.

  Bent u op zoek naar een huurwoning in Wormerveer? Bekijk alle beschikbare huurhuizen op Pararius, de grootste website voor huurwoningen.

  Over Wormerveer
  Wormerveer is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Holland, gelegen aan de Zaan. Wormerveer was tot 1974 een zelfstandige gemeente maar is nu onderdeel van de gemeente Zaanstad. Wormerveer telt ongeveer 11.300 inwoners. De plaatsnaam Wormerveer is een verwijzing naar een veer over de Zaan naar het aan de overzijde gelegen dorp Wormer. De veer is nu niet meer van toepassing, maar de plaatsnaam is in de loop der jaren niet veranderd.

  Wormerveer is vooral bekend vanwege de windmolens. Nog steeds is er sprake van olieverwerkende industrie. Steden en dorpen die in de nabije omgeving van Wormerveer liggen zijn: Wormer, Krommenie en Assendelft. Meer informatie over wonen in Wormerveer vindt u op de volgende website: Gemeente Zaandstad.

  Appartement huren in Wormerveer
  Pararius is het grootste platform van Nederland voor huurwoningen. Naast het aanbod in huurwoningen vindt u ook aanbod in appartementen, studio’s, flats, villa’s en kamers in Wormerveer op Pararius.nl. Via onze zoekmachine vindt u het meest recente aanbod van huurhuizen en appartementen in Wormerveer. U vult eenvoudig uw wooneisen in en de zoekmachine filtert alle huurhuizen waarnaar u op zoek bent.

  Huurhuizen in Wormerveer
  Naast het zoeken via de zoekmachine kunt u uzelf ook inschrijven voor een huurhuis in Wormerveer. Dit is geheel gratis en duurt enkele minuten. Nadat u uw zoekprofiel en persoonlijke gegevens hebt ingevuld ontvangt u het meest recente aanbod van huurwoningen en appartementen in Wormerveer in uw e-mailbox. U hoeft dus niet meer zelf op zoek te gaan, maar wordt als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste huurhuizen in Wormerveer. U zult dan ook snel een huurwoning vinden in Wormerveer.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Wormerveer

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.