Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Krommenie

 • Huis Phoenixstraat

  1561 GH Krommenie (Zuiderhoofdbuurt)
  € 1.800 per maand
  Zie Nederlandse tekst hier onder Near Amsterdam now for rent at the Phoenix Street 6 in Krommenie ...
  woonopp.
  120 m²
  kamers
  4
  bouwjaar
  1970

Woning huren in Krommenie? Bekijk alle huurwoningen op Pararius.

Op Pararius vindt u woningen die u kunt huren in Krommenie. Schrijf u in op Pararius en vindt uw toekomstige huurhuis in Krommenie.

Over Krommenie
Krommenie is een dorp in de gemeente Zaanstad in de provincie Noord-Holland. Er wonen ongeveer 17.000 mensen in Krommenie. In het dorp staan verschillende bijzondere bomen en ook de Nederlands Hervormde Kerk en Rooms-katholieke kerk St. Petrus zijn zeker een bezoekje waard. In het centrum van Krommenie vindt u gezellige eetcafés en restaurants. Plaatsen in de buurt van Krommenie zijn Zaandam en Heemskerk. Meer informatie over wonen in Krommenie vindt u op deze site: Gemeente Zaanstad.

Appartement huren in Krommenie?
Pararius beschikt over appartementen in Krommenie. Wilt u een appartement huren in Krommenie kijk dan op onze website. Schrijf u gratis in op Pararius en vindt uw toekomstige appartement in Krommenie.

Huurwoningen in Krommenie
Zoekt u een huurhuis of huurwoning in Krommenie? Op de website van Pararius vindt u verschillende huurwoningen in Krommenie. Door middel van gevarieerde zoekopties kunt u gemakkelijk zoeken naar uw toekomstig huurhuis. Neem gerust en kijkje op de website van Pararius en hopelijk vindt u uw ideale huurwoning in Krommenie!