Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Barendrecht

8 resultaten

  RE/MAX Makelaarsgroep

  RE/MAX Makelaarsgroep te Barendrecht is een groep van vier zelfstandig Register Makelaars/ Taxateurs o. z. die onder één naam en beeldmerk hun diensten aan bieden. Met elkaar hebben we ruim 50jaar ervaring en kennen we de lokale markt als geen ander! We beschikken over een enorm netwerk en een grote portefeuille. RE/MAX is wereldmarktleider in onroerend goed. Ons succes schuilt in het bundelen van onze krachten: úw woning of bedrijfspand wordt maximaal onder de aandacht gebracht!

  Betrokken, deskundig en vooruitstrevend zijn sleutelwoorden als het gaat om onze dienstverlening. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar, u bent verzekerd van kwaliteit!
  We staan zes dagen per week voor u klaar, neem vrijblijvend contact met ons op!  Meer informatie

  Delta Makelaars Barendrecht

  Makelaarskantoor Delta Makelaars Barendrecht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Achterom 60, Barendrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Delta Makelaars Barendrecht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Toussaint + van Wijk Barendrecht

  Makelaarskantoor Toussaint + van Wijk Barendrecht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Avenue Carnisse 245, Barendrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Toussaint + van Wijk Barendrecht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  BMP Wonen

  Makelaarskantoor BMP Wonen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Middenbaan 35, Barendrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van BMP Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Villex Wonen

  Makelaarskantoor Villex Wonen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de 1e Barendrechtseweg 40, Barendrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Villex Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  At Home Makelaardij

  Makelaarskantoor At Home Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Avenue Carnisse 273, Barendrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van At Home Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lamper & van Vliet Woningmakelaars

  Met kantoren in Ridderkerk en Hardinxveld Giessendam is Lamper en Van Vliet Woningmakelaars dé makelaar langs de A15. Van Alblasserdam tot Groot Ammers en van Ridderkerk tot Hardinxveld Giessendam…. in deze regio werken wij al tientallen jaren in de woningmakelaardij. Heeft u plannen om uw woning te verkopen, of wilt u juist meer informatie over de aankoop van een nieuwe woning? Lamper & Van Vliet Woningmakelaars is een makelaar die volledig op serviceverlening is gericht!  Ieder persoon heeft verschillende wensen en eisen. Lamper en Van Vliet Woningmakelaars beseft dat als geen ander en adviseren daarom elke klant zeer persoonlijk vanuit een eigen specifieke invalshoek. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van uw woning, huur of verhuur in de vrije sector of taxaties. In alle gevallen zijn wij graag actief voor u bezig. Door de op jarenlange ervaring gebaseerde deskundigheid, het feit dat wij jaarlijks honderden woningen verkopen en het NVM lidmaatschap, zijn wij voor u de ideale adviseur. U kunt bij ons rekenen op de expertise en kennis van een deskundig team van doelgerichte mensen. Wij communiceren helder en duidelijk, in woord en geschrift. Wij hebben persoonlijke aandacht voor u als klant, bij al uw woningvraagstukken. Wij luisteren naar uw wensen en hanteren die als uitgangspunt voor onze service. Wij begeleiden u in het gehele traject en nemen pas weer afscheid van u als u een tevreden klant bent.

  Meer informatie

  JS Vastgoed

  Ongekend flexibel: De meest flexibele makelaar in Barendrecht

  Vriendelijk. flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verhuur van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

  Meer informatie