Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Middelharnis

9 resultaten

  Van Alphen Makelaardij

  Makelaarskantoor Van Alphen Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 42 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Kaai 13, Middelharnis.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Alphen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Het Huis van Jansen

  Makelaarskantoor Het Huis van Jansen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 61 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Westelijke Achterweg 28, Middelharnis.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Het Huis van Jansen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Struijk & Struijk Middelharnis

  Met meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij en als werkgebied Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten geven wij onze opdrachtgevers vertrouwen door onze deskundigheid, gecombineerd met betrokkenheid en enthousiasme.

  De groei van onze organisatie is tot stand gekomen door onze wijze van benadering en door ons zeer enthousiaste en gemotiveerde team van mensen naar zowel de koper als de verkoper.

  Ons kantoor in Middelharnis geeft u de mogelijkheid om ons kantoor te bezoeken op een markante, herkenbare en zeer goed bereikbare locatie. Door de vele etalageruimte is er voldoende ruimte om uw woning, bedrijfspand of nieuwbouwproject te presenteren op deze zichtlocatie.

  Meer informatie

  Van Rossum Makelaardij Middelharnis

  Makelaar op geheel Goeree-Overflakkee

  Van Rossum Makelaardij is actief op Goeree-Overflakkee.
  Vanuit onze twee vestigingen presenteren wij een royaal aanbod
  van woningen op het prachtige Zuid-Hollandse eiland. Wij
  verkopen woningen, bedrijfspanden en recreatiewoningen in alle
  dorpskernen. En als NVM-makelaar zorgen wij dat je kunt rekenen
  op kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Zo bestaat ons
  team uit betrokken professionals die je helpen bij de verkoop,
  aankoop, taxatie en hypotheek.

  Kortom: alles wat er komt kijken bij de verkoop van jouw woning.

  Meer informatie

  Krieger & Witte Makelaars

  Makelaarskantoor Krieger & Witte Makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 27 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Simon Vestdijkpad 2, Middelharnis.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Krieger & Witte Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Auperlé Vastgoed

  Makelaarskantoor Auperlé Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Oudelandsedijk 14, Middelharnis.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Auperlé Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Drie Linden Makelaardij

  De 3 Linden Makelaardij: de sleutel tot uw (ver)koopsucces! Ons makelaarskantoor is gevestigd in Middelharnis, naast de bekende lunchroom Croissy. U kunt altijd vrijblijvend binnen lopen voor een kennismaking of advies.

  Gespecialiseerd in verkoop en aankoop op heel Goeree-Overflakkee.

  Waarom De 3 Linden Makelaardij?
  - Hoog verkooppercentage;
  - Aantrekkelijke courtage (vanaf 1%);
  - Zeer ervaren makelaarsteam;
  - Groot netwerk;
  - Volledige Fundapresentatie;
  - Professionele foto's/video/plattegrond/360-gradenfoto;
  - Verkopers geven ons gemiddeld een 9.3.

  Huis of bedrijfspand (ver)kopen, (ver)huren, of taxeren? Bel De 3 Linden Makelaardij: een passie voor makelen!

  Meer informatie

  Oost West Wonen

  FidesWonen is een woningcorporatie op Goeree-Overflakkee en verhuurt met name sociale huurwoningen. Regelmatig worden woningen verkocht. Een actueel aanbod van de huur- en koopwoningen vindt u op www. FidesWonen. nl.

  Meer informatie

  Profit Makelaardij Van Heiningen

  Wij werken vanuit ons kantoor in Middelharnis op heel Goeree Overflakkee. Sinds we ons kantoor openden in 1989 hebben we veel kennis van de huizenmarkt opgebouwd. Als gecertificeerd Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven zijn we de specialist voor de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en bedrijfspanden. Onze ervaring en vakbekwaamheid zetten we graag in om de verkoop/aankoop en taxatie van uw huis of bedrijfspand tot een goed einde te brengen.
  Ook hebben wij veel ervaring in bedrijfstaxaties, bedrijfsmakelaardij enz.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Middelharnis