Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Ridderkerk

8 resultaten

  Edith den Hoedt Makelaardij

  Makelaarskantoor Edith den Hoedt Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 36 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Erasmuslaan 45, Ridderkerk.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Edith den Hoedt Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ridder Huizen Makelaardij

  Makelaarskantoor Ridder Huizen Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Benedenrijweg 85-a, Ridderkerk.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ridder Huizen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Delta Makelaars Ridderkerk

  Makelaarskantoor Delta Makelaars Ridderkerk is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 21 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Verlengde Kerkweg 1, Ridderkerk.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Delta Makelaars Ridderkerk of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lamper & van Vliet Woningmakelaars

  Met kantoren in Ridderkerk en Hardinxveld Giessendam is Lamper en Van Vliet Woningmakelaars dé makelaar langs de A15. Van Alblasserdam tot Groot Ammers en van Ridderkerk tot Hardinxveld Giessendam…. in deze regio werken wij al tientallen jaren in de woningmakelaardij. Heeft u plannen om uw woning te verkopen, of wilt u juist meer informatie over de aankoop van een nieuwe woning? Lamper & Van Vliet Woningmakelaars is een makelaar die volledig op serviceverlening is gericht!  Ieder persoon heeft verschillende wensen en eisen. Lamper en Van Vliet Woningmakelaars beseft dat als geen ander en adviseren daarom elke klant zeer persoonlijk vanuit een eigen specifieke invalshoek. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van uw woning, huur of verhuur in de vrije sector of taxaties. In alle gevallen zijn wij graag actief voor u bezig. Door de op jarenlange ervaring gebaseerde deskundigheid, het feit dat wij jaarlijks honderden woningen verkopen en het NVM lidmaatschap, zijn wij voor u de ideale adviseur. U kunt bij ons rekenen op de expertise en kennis van een deskundig team van doelgerichte mensen. Wij communiceren helder en duidelijk, in woord en geschrift. Wij hebben persoonlijke aandacht voor u als klant, bij al uw woningvraagstukken. Wij luisteren naar uw wensen en hanteren die als uitgangspunt voor onze service. Wij begeleiden u in het gehele traject en nemen pas weer afscheid van u als u een tevreden klant bent.

  Meer informatie

  Makelaarskantoor Bremavo

  Wie zijn wij

  Hartelijk welkom op de website van Bremavo! Hét kantoor waar klantcontact voorop staat.

  Sinds haar ontstaan in 1979 is Makelaarskantoor Bremavo uitgegroeid tot een sterk kantoor met een degelijke reputatie in de omgeving van Zwijndrecht.

  Omdat door de jaren heen is gebleken dat er veel verschillende wensen onder onze klanten leven, streven wij ernaar een breed dienstenpakket aan te bieden, zonder in te boeten op kwaliteit, persoonlijke aandacht en efficiëntie.

  Ons huidige dienstenpakket is zorgvuldig ontwikkeld door ons toegewijde team en inmiddels voorzien wij onze klanten van professioneel advies op het gebied van makelaardij voor woningen én bedrijfspanden, taxaties, hypotheekadviezen, VVE-beheer en niet onbelangrijk: verzekeringen.

  Ons kantoor bevindt zich midden in het centrum van Zwijndrecht, pal tegenover het station en de busstations. Daarom zijn wij niet alleen makkelijk bereikbaar, maar ligt onze etalage ook aan één van de drukste looproutes van Zwijndrecht. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Buiten kantoortijden bent u ook van harte welkom, bel of email ons gerust voor een afspraak op een ander moment!

  Meer informatie

  StartHousing

  Starthousing, de moderne makelaar in Utrecht & Rotterdam!

  Start met verkopen of verhuren. Start met ons!

  Je woning verkopen of verhuren is een belangrijke stap. Wij geloven dat een persoonlijke en actieve ondersteuning hét verschil maakt bij een vlotte verkoop of verhuur. StartHousing bestaat uit een jong team van makelaars met passie voor het vak. Wij gaan ervoor!

  Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie! Wij helpen u graag!

  Meer informatie

  Van der Giessen & Van Herk Makelaardij

  Makelaarskantoor Van der Giessen & Van Herk Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Ridderstraat 2, Ridderkerk.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van der Giessen & Van Herk Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HS Makelaars

  Welkom op de website van HOUSE SELECT

  Specialist voor huur- en koopaanbod, al ruim 12 jaar!

  Het succes van HS Makelaars zit hem in de nauwe betrokkenheid bij alle klanten, het geven van de maximale aandacht, het voortdurend streven naar maximale kwaliteit, nakomen wat je belooft en het adequaat reageren! In onze organisatie is het tevens vrij normaal om te werken wanneer u niet werkt. Ook op een zaterdag!

  Wij zorgen samen met u voor een goede presentatie op o. a. onze website, Funda. nl, Huislijn. nl, Pararius/koopwoningen. nl. Dit doen we doormiddel van professionele foto’s, video, plattegrond en 3d foto’s. Denk hiernaast ook aan ********, Google en YouTube. Wij halen alles uit de kast om uw woning zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

  Op deze website geven we u een indruk van onze diensten. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij leggen u dan graag in persoonlijk gesprek alles uit over de mogelijkheden.

  Meer informatie