Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rosmalen

10 resultaten

  Raadhuys Makelaars

  Een huis verkopen is een ingewikkeld en vaak ook een emotioneel proces waarbij het prettig is om te kunnen vertrouwen op een deskundige makelaar. Raadhuys Makelaars verstaat zijn vak als geen ander. Wij weten wat de huizenmarkt beweegt en waar uw kansen liggen. We bieden houvast en zekerheid.

  Uw (persoonlijke) situatie en de kenmerken van uw woning bepalen in grote mate de verkoopstrategie. Als NVM makelaar kunt en mag u van ons deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid verwachten.

  Onze courtage is afhankelijk van het te koop staande object. Wij werken op basis van "No Cure, No Pay" wat betekend dat u altijd vrij bent om de verkoop in te trekken. Wij bieden u een compleet dienstenpakket. Al veel tevreden opdrachtgevers zijn u voorgegaan.

  Na de oplevering van de woning is ook de nazorg bij ons goed geregeld. Wanneer er problemen ontstaan na de oplevering, proberen wij daarin te bemiddelen. Uiteindelijk streven wij naar tevreden opdrachtgevers en kopers.

  Ook u kunt daarbij horen!

  Altijd al willen weten wat uw woning waard is? Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan.

  Meer informatie

  Abelen Makelaars & Taxateurs

  Makelaarskantoor Abelen Makelaars & Taxateurs is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Burgemeester Mazairaclaan 2, Rosmalen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Abelen Makelaars & Taxateurs of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Stoffels Makelaardij

  Makelaarskantoor Stoffels Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 24 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hintham 152, Rosmalen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Stoffels Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaarsoord

  Makelaarskantoor Makelaarsoord is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 30 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Tuinstraat 6, Rosmalen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarsoord of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Pennings Onroerende Zaken

  Makelaarskantoor Pennings Onroerende Zaken is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Korte Venstraat 14, Rosmalen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Pennings Onroerende Zaken of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  WONEN Makelaars

  WONEN Makelaars past als enige makelaar sinds 2006 Vastgoedstyling toe bij de verkoop van woningen. Op basis van deze aanpak hebben wij duizenden woningen met succes snel verkocht met onze samenwerkingspartner op het gebied van Vastgoedstyling. Voor meer info: www. hetlnv. nl

  Het doel van Vastgoedstyling is om tegen minimale middelen uw woning verkoop klaar te maken om uiteindelijk snel en tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Indien u het ons gunt om uw woning te gaan verkopen, krijgt u het vastgoedstylingadvies/consult van maximaal 1,5 uur van ons kosteloos aangeboden. De verdere uitvoering wordt eventueel begeleid door een Vastgoedstylist van het LNV.

  Humor, informeel, no-nonsense, assertief, creatief, flexibel en betrouwbaar, met kundige makelaars. WONEN Makelaars is een allround makelaarskantoor dat advies geeft over met name Verkoop, Aankoop en Verhuur van onroerend goed. Tevens kunt u bij ons terecht voor hypotheekadvies. Vestigingen in Den Bosch en Den Haag.

  Meer informatie

  VDH Wonen

  VDH wonen de verhuurspecialist in 's-Hertogenbosch e. o.

  VDH wonen adviseert en begeleidt u in dit traject en neemt u zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen:

  - Bepaling van de huurprijs

  - Presentatie van de woning in een uitgebreide brochure op diverse websites

  - Bezichtigingen van de woning

  - Screening van potentiƫle huurders middels een uitgebreide incasso-check waardoor u niet de kans loopt op een onbetrouwbare huurder

  - Opmaak van het huurcontract, inclusief alle bijbehorende waterdichte clausules en inspectierapport van de woning

  - Eventuele administratie rondom de maandelijkse inning van de huur

  Van het zoeken naar een betrouwbare huurder, tot het in orde maken van het waterdichte huurcontract. VDH wonen regelt het voor U.

  Meer informatie

  KOMWONEN

  Makelaarskantoor KOMWONEN is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Tertsweg 1, Rosmalen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van KOMWONEN of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Huizenbemiddelaar Den Bosch

  Makelaarskantoor De Huizenbemiddelaar Den Bosch is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Pastoor de Leijerstraat 25, Rosmalen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Huizenbemiddelaar Den Bosch of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HBBWonen.nu

  De (ver)huurspecialist voor midden Nederland.

  HBBwonen. nu B. V. kan u uitstekend ondersteunen in de verhuur en huur van woonruimte.

  Midden Nederland is het werkgebied, daar hebben wij ons netwerk. Ondernemen, snel schakelen in de markt en een betrouwbaar netwerk in het gebied zorgen voor een juiste, ambachtelijke, dienstverlening.

  Vooral expats, werkend voor gerenommeerde bedrijven, nemen contact op met HBB wonen. Voor u een uitgelezen kans op een betrouwbare huurder.

  HBBwonen. nu B. V. biedt een breed pakeet aan ondersteuning. Op de website ziet u de verschilende mogelijkheden.

  Uniek is HBBwonen. nu B. V. in ondersteunen bij conflicten.

  Gediplomeerd en met ruim 10 jaar ervaring als mediator met als specialisatie burenconflicten.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Rosmalen