Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Zwijndrecht

6 resultaten

  Makelaarskantoor Bremavo

  Wie zijn wij

  Hartelijk welkom op de website van Bremavo! Hét kantoor waar klantcontact voorop staat.

  Sinds haar ontstaan in 1979 is Makelaarskantoor Bremavo uitgegroeid tot een sterk kantoor met een degelijke reputatie in de omgeving van Zwijndrecht.

  Omdat door de jaren heen is gebleken dat er veel verschillende wensen onder onze klanten leven, streven wij ernaar een breed dienstenpakket aan te bieden, zonder in te boeten op kwaliteit, persoonlijke aandacht en efficiëntie.

  Ons huidige dienstenpakket is zorgvuldig ontwikkeld door ons toegewijde team en inmiddels voorzien wij onze klanten van professioneel advies op het gebied van makelaardij voor woningen én bedrijfspanden, taxaties, hypotheekadviezen, VVE-beheer en niet onbelangrijk: verzekeringen.

  Ons kantoor bevindt zich midden in het centrum van Zwijndrecht, pal tegenover het station en de busstations. Daarom zijn wij niet alleen makkelijk bereikbaar, maar ligt onze etalage ook aan één van de drukste looproutes van Zwijndrecht. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Buiten kantoortijden bent u ook van harte welkom, bel of email ons gerust voor een afspraak op een ander moment!

  Meer informatie

  Bremmer Makelaars

  Met ons makelaarskantoor, gevestigd in het centrum van Zwijndrecht, kiezen wij nadrukkelijk voor een directe en persoonlijke benadering. Dit uit zich o. a. in een flexibele opstelling, persoonlijk contact en een klantvriendelijke benadering. Wij hanteren korte lijnen zodat u weet met wie u te maken heeft en visa versa.

  Meer informatie

  BMP Wonen

  Makelaarskantoor BMP Wonen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Middenbaan 35, Barendrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van BMP Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Q Makelaars

  Q Makelaars is een full-service makelaar in de regio groot-Rijnmond en West-Brabant die zijn diensten levert vanuit kantoren op winkelcentra op A-locaties. Q Makelaars richt zich primair op de woningmakelaardij, met als hoofdactiviteiten verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxeren. Daarnaast beschikken wij over specialisten op het gebied van bedrijfsmakelaardij.

  Vanaf de start in 2006 zijn wij gegroeid naar de grootste makelaar in de regio waarin wij actief zijn. Inmiddels beschikken wij over 8 vestigingen, een portefeuille van meer dan 750objecten en diverse nieuwbouw- en uitpondingsprojecten. Onze 22 medewerkers staan iedere dag zeer gemotiveerd voor u klaar! Wilt u ook de service van Q Makelaars ervaren, neem dan contact op met één van onze vestigingen.

  Meer informatie

  Uw MakelaarSite

  Een specialisme van UwMakelaarSite.

  Vanaf de start van ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de complete begeleiding bij de aankoopprocedure van een woning.

  Onze vastgoedprofessionals zijn tevens bekend met koopconstructies zoals :

  MVE, FairValue, MGE, Voorkeursrecht, Vrije verkoop, KoopGarant etc.

  Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de notariële overdracht en zelfs daarna zijn wij uw eigen makelaar.

  Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij, bent u altijd verzekerd van deskundige begeleiding.

  Meer informatie

  Huispromotie.nl

  Makelaarskantoor Huispromotie.nl is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoogte Kadijk 117, Amsterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Huispromotie.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Zwijndrecht