Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

3

Huurwoningen Bergen (NH)

 • Huis Haya van Somerenstraat

  1862 DA Bergen (NH) (Landweg)
  € 2.395 per maand
  Te huur in een rustige woonwijk van het kunstenaarsdorp Bergen NH, vlakbij de Europese School, een ...
  woonopp.
  145 m²
  kamers
  4
  bouwjaar
  1988
 • Appartement Breelaan 11 1

  1861 GC Bergen (NH) (Bergen-Centrum)
  € 1.850 per maand Verhuurd onder voorbehoud
  Op een heel bijzondere locatie, midden in het pittoreske centrum van Bergen NH, bieden we dit ...
  woonopp.
  140 m²
  kamers
  5
  bouwjaar
  2006
 • Huis Haya van Somerenstraat 32

  1862 DB Bergen (NH) (Landweg)
  € 2.500 per maand Verhuurd onder voorbehoud
  Haya van Somerenstraat 32 te Bergen NH Op korte afstand van de Europese School, circa 5 minuten ...
  woonopp.
  150 m²
  kamers
  5
  bouwjaar
  1985
  tuinopp.
  70 m²

Huurwoningen in Bergen, al het huurwoningaanbod op Pararius!

Huurwoningen en huurhuizen in Bergen zijn eenvoudig te vinden op Pararius, hét online en geheel kosteloze huurwoning portaal van Nederland.

Overzichtelijk huren in Bergen
Pararius opening doors! Pararius biedt u de uitgelezen kans om gratis en eenvoudig uw nieuwe huurwoning of huurhuis in Bergen te vinden. De database van Pararius bevat voldoende huurwoningen en biedt voor elk wat wils. Huren in Bergen met of zonder tuin? Een huurwoning met of zonder ligbad? Specificeer de zoekmachine naar uw wensen.

Over Bergen
Bergen ligt in de provincie Noord Holland. Bergen is een gemeente met veel verschillende kenmerken. Er is strand, duinen en bos. Pararius biedt u de kans om in Bergen een huurwoning te huren. Bergen staat bekent om de schoonheid van de stad en de aanwezigheid van een internationale school. Daarnaast is er een uitstekende verbinding met grote steden als Alkmaar en Amsterdam. Zowel met het openbaar vervoer en als met de auto zijn de steden eenvoudig te bereiken. Deze zomers getinte plaats heeft veel te bieden. Zowel voor badgasten als cultuurliefhebbers. Ook in de andere jaargetijden is het een mooie en rustieke plaats.

Professioneel verhuren in Bergen
Met Pararius kunt u snel een woning verhuren in Bergen. Een huis verhuren in Bergen via Pararius betekent totaal zoekersbereik in verhuur in Bergen. En bereikt naast Nederlanders ook expats omdat u bij ons zestalig uw woning kunt verhuren in Bergen. Meteen aan de slag gaan met uw huis? Ga dan naar deze pagina: huis verhuren. Met uw aanmeldformulier brengen onze medewerkers u dan direct in contact met een makelaar voor verhuur in Bergen. Op die wijze regelen we zo snel mogelijk dat u uw huis in Bergen laat verhuren.

Huurwoningen in Bergen zijn eenvoudig te vinden op Pararius. Een huurwoning die geheel aan uw wensen voldoet is gemakkelijk te vinden op Pararius. De zoekmachine vergemakkelijkt de zoektocht naar die ene huurwoning. Huren in Bergen is zó geregeld!