Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Boxmeer

  Huurwoningen Boxmeer, kijk op Pararius voor het aanbod.

  Zoekt u een huurwoning in Boxmeer, bekijk dan alle huurhuizen in de regio op Pararius en vind uw nieuwe droomhuis hier.

  Over Boxmeer
  Boxmeer is de hoofdplaats van de gemeente Boxmeer in de provincie Noord-Brabant. Boxmeer ligt op de linkeroever van de Maas. Langs de Maas zijn verschillende weidegebieden, zoals het Boxmeerse Veld, de Maasheggen en Natuurgebied Brestbosch. In Boxmeer worden al meer dan 270 jaar de Metworstrennen gehouden. De Metworstrennen is een eeuwenoude paardenrace die ieder jaar op carnavalsmaandag plaatsvindt. Boxmeer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via de Maaslijn, spoorlijn tussen Nijmegen en Venlo. Daarnaast rijden er nog een aantal buurtbussen en een streekbus. De streekbus rijdt tussen Helmond en Boxmeer. Meer informatie over wonen in Wormer kunt u vinden op deze website: Gemeente Boxmeer.

  Appartement huren in Boxmeer
  Schrijf u nu gratis in op Pararius en bekijk het complete aanbod van alle huurappartement in Boxmeer. Bekijk alle appartementen die te huur staan in Boxmeer op Pararius.

  Huur een huis in Boxmeer
  Heeft u interesse in huurhuizen in Boxmeer? Ook voor het huren van huizen in Boxmeer kunt u terecht op Pararius. Bekijk snel het complete aanbod op Pararius.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Boxmeer

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.